Thermaflex in Romania

BUCURESTI - 14 mai 2009

Comunicat tip General in Constructii

Thermaflex furnizor de solutii pentru izolarea termica, de acum si in Romania!

Thermaflex in Romania

UTILIZARE PE PLAN MONDIAL – SISTEME DE CONDUCTE FLEXIBILE ŞI IZOLAŢIE DE ÎNALTĂ EFICIENŢĂ A CONDUCTELOR DE LA THERMAFLEX

Din februarie 2009 noua sucursală a Thermaflex în România

Thermaflex a fost înfiinţată în 1976 în Olanda iar între timp, s-a dezvoltat într-un grup internaţional cu sucursale în Austria, Olanda, Polonia, Germania, India, Tailanda, Rusia, Turcia, Mexic şi din februarie 2009 şi în România.
Ca producator de materiale izolatoare superioare, produse din spumă specială şi sisteme de conducte preizolate, Thermaflex s-a specializat în extrudarea materialelor sintetice de tipul poliolefinelor, în conducte şi spume.
Prin soluţiile de economisire a energiei, făra FCKW şi complet reciclabile, aplicate produselor destinate utilităţilor imobiliare şi surselor apropiate de căldură, Thermaflex subliniază că ecologia este parte a filozofiei firmei.
Produsele sunt executate conform unor norme stricte de calitate şi supravegheate de institute internaţionale de control (KIWA, DIB, FIW, FFI, CSTB etc.). Capacităţile de producţie sunt certificate ISO 9001 şi ISO 14001.
MARCĂ ÎNREGISTRATĂ PENTRU IZOLAŢII TEHNICE
Thermaflex este începând cu 1976 marcă înregistrată pentru izolaţii tehnice în domeniul tehnicii sanitare, de răcire, de încălzire şi de ventilaţii. Produsele de izolaţie de la Thermaflex sunt fabricate din materiale ecologice şi anume, în mare parte, din poliolefine complet reciclabile. Prin procesul de fabricaţie modern obţinem o spumă uniformă, cu o granulaţie fină şi cu structura celulară închisă. Produsele noastre pot fi utilizate într-un domeniu de temperatură cuprins între -80°C şi +95°C pentru izolaţii pentru conducte, pentru plăci şi pentru alte produse flexibile.
Produsele Termaflex dispun de o rezistenţă excepţională la difuzia vaporilor de apă, nu conţin componente toxice şi îndeplinesc, în aproape toate ţările, toate normele, cerinţele şi documentele reglementărilor în construcţii în vigoare.
Produsele Termaflex au o utilizare universală în instalaţiile de răcire, frigorifice, de climatizare, sanitare, a conductelor de apa şi de încălzire centrală.
SISTEME DE CONDUCTE PREIZOLATE FLEXALEN
Sistemele de conducte flexibile de la Thermaflex sunt deosebit de rezistente la coroziune, la presiune şi temperatură (până la +95°C la 8 bar). Protecţia optimă de izolare se realizează printr-o izolaţie formata dintr-un manşon exterior ondulat din polietilenă şi o spuma flexibilă cu celule închise, din poliolefine (coeficient de trasfer termic λ=0,031 W/mK). Atât conducta purtatoare cât şi fitingurile sunt executate din polibutilena robusta şi se pretează în mod deosebit pentru utilizare la încalzire, răcire, la apă caldă şi rece.
Flexibilitatea deosebită, chiar şi la temperaturi sub 0°C şi excepţionalul efect izolator caracterizează toate produsele Thermaflex.
UTILIZĂRI
Thermaflex oferă sisteme de conducte preizolate şi izolaţii pentru următoarele utilizări principale – economisirea energiei şi protecţia mediului sunt pe primul plan:
Instalaţii sanitare şi de încălzire:
Pentru conducte de apă caldă şi rece pentru interior, Thermaflex oferă sisteme de economisire a energiei cum ar fi izolaţii pentru conducte (FR, ThermaSmart, Thermacompact) şi sisteme de conducte preizolate (Flexalen 60) sau o combinaţie între conducte din polibutilenă şi izolaţii din poliolefine.
Instalaţii de răcire şi de climatizare:
Pentru izolarea canalelor de ventilaţie sau a ţevilor de răcire cu apă, Thermaflex oferă un sortiment variat de izolaţii pentru ţevi şi plăci (FR, ThermaSmart). De asemenea sunt oferite şi sisteme de conducte preizolate (Flexalen), de exemplu pentru sisteme de aer condiţionat split.
Încălzire şi răcire la distanţă:
Pentru distribuirea eficientă a căldurii generate centralizat, Thermaflex oferă sisteme de conducte preizolate flexibile (Flexalen) sub forma de role cu o lungime de până la 200 m.
Produse industriale şi din spumă
Pentru izolarea termică a diferitelor sisteme de conducte, canale şi suprafeţe precum şi pentru protecţia produselor sensibile pe durata transportului, Thermaflex oferă o gama variată de produse din spuma (tuburi, plăci, profile), care pot fi executate şi în funcţie de preferinţele clientului.
THERMAFLEX ÎN LUME – DIN FEBRUARIE 2009 ŞI ÎN ROMÂNIA
Thermaflex dispune de unităţi de producţie şi sucursale în întreaga lume. Produsele sunt comercializate de distribuitorii parteneri în peste 40 de ţări din întreaga lume.
Parteneriatul cu clientul asigură o bază stabilă şi cele mai bune premise pentru dezvoltarea ulterioară. Thermaflex este un grup de talie mondială format din firme de producţie şi distribuţie care îşi alege cu grijă furnizorii şi partenerii pentru o colaborare de lungă durată şi dezvoltarea comună a pieţelor şi a domeniilor de utilizare. Aceste elemente fac din grupul de companii un partener de afaceri fiabil şi de încredere. Partenerii noştrii din domeniul distribuţiei materialelor pentru instalaţii cu care avem o colaborare benefica de mai bine de 8 ani, aşa cum este Magdolna Impex SRL din Odorheiul Secuiesc, asigura promovoarea produselor noastre şi orientarea consumatorilor spre atributele legate de calitate şi protecţie a mediului.

Numai în ultimii ani au putut fi încheiate parteneriate de succes, de exemplu in Croaţia, Ungaria, Cehia, Solvacia şi Slovenia şi s-au înregistrat primele succese. Din februarie 2009 Thermaflex este reprezentată printr-o filială proprie in Romania. Echipa motivată din jurul Directorului Mag. Gerd Kroiss, pune un accent deosebit pe consilierea optimă şi personală a clienţilor. Şcolarizările la locaţie, transmiterea know-how-ului şi asistarea pe parcursul etapelor de construcţie sunt de la sine înţelese.
Pe site-ul Thermaflex în limba română www.thermaflex.ro, clienţii vor găsi informaţii interesante despre produsele Thermaflex si vor putea descărca broşurile cu date tehnice ale produselor noastre.Informaţii detaliate şi contact:
Thermaflex SRL
Str. Vârful Înalt, nr. 75, Sector 1
013132 Bucureşti
Tel: +40.21.528 03 86
Fax: +40.21.528 03 93
e-mail: t.office@thermaflex.ro
www.thermaflex.ro

Despre Thermaflex SRL

Thermaflex - furnizor de solutii pentru izolarea termica
Bucuresti, str. Varful Inalt nr. 75, Sector 1, 013132 Bucuresti
Tel 021 5280386
t.office@thermaflex.ro