Kit Documente Sisteme de Management Integrat (calitate-mediu) pe CD

Constanta - 3 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Am lansat CD-ul “Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu” !

In perioada 01 mai – 31 mai 2010 sunt disponibile numai 10 CD-uri

Kit Documente Sisteme de Management Integrat (calitate-mediu) pe CD

Asa cum am promis cu ceva timp in urma, oferta noastra de produse destinate proiectarii unui sistem de management a fost completata cu documente pentru un Sistem de Management de Mediu. Dar, pentru ca dorim sa venim in ajutorul companiilor in perioada de recesiune economica, am hotarat lansarea acestui CD continand documentele de baza ale unui Sistem de Management Integrat calitate-mediu conform standardelor SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005.

Care sunt beneficiile acestui produs ?
- obtineti imediat documentele de baza ale SMI,
- toate documentele sunt foarte usor personalizate, putand fi editate cu un editor de texte
- reduceti timpul pentru documentarea si proiectarea sistemului integrat cu pana la 70%
- obtineti importante economii, prin reducerea substantiala a costurilor legate de proiectarea si implementarea sistemului, cu un procent de pana la 60%
- calitatea documentelor, in ceea ce priveste continutul si forma acestora, este net superioara fata de alte produse similare
- documentele se prezinta ca un tot unitar, astfel incat sa reprezinte 90% din sistemul propriu organizatiei (companiei) dvs.
- nu va prezentam documente separate, fara nici o legatura intre ele, de aceea produsul a fost denumit ”Kit documente”
- veti putea beneficia de importante reduceri de preturi (de pana la 15 - 25%) pentru completarea serviciilor de consultanta in functie de necesitatile dvs.

Ce contine kit-ul pe CD ?
Fisierele sunt structurate in mai multe foldere, continutul lor fiind, dupa cum urmeaza:
1. MMI / Manualul Managementului Integrat si Anexele sale
2. PS / Procedurile de Sistem si formularele aferente
3. PO / Procedurile Operationale si formularele aferente
4. PM / Procedurile de Mediu si formularele acestora
5. Instructiuni de utilizare
6. Bonus-uri
Super Bonus: Ghidul Managerului de Proiect pentru Proiectarea, implementarea si certificarea Sistemului de Management

Toate aceste documente mai-sus mentionate, constituie baza Documentatiei SMI, in orice organizatie.
Achizitionand acest CD, munca de proiectare si documentare a Sistemului dvs. de Management al Calitatii, va deveni cu mult mai simpla, iar costurile aferente sunt extrem de avantajoase pentru orice companie ce doreste sa se impuna pe piata prin calitatea serviciilor si produselor sale !

Veti obtine:
* Reducerea costurilor totale pentru proiectarea si implementarea Sistemului de Management Integrat cu pana la 60% !
* Scurtarea timpului necesar pentru proiectarea si implementarea Sistemului de Management Integrat cu pana la 70% !
* Un Sistem de Management Integrat propriu, proiectat si documentat in proportie de 90 % !
* Angajamentul consultantului de a va acorda ajutorul necesar pe tot parcursul derularii proiectului, la preturi si tarife reduse cu pana la 35 % !

Suplimentar fata de documentele de baza ale sistemului, veti primi bonusuri, constand in:
# formulare completate – matricea proceselor, lista indicatorilor de performanta ai proceselor
# Anexe completate – documente externe, documente interne
# model Program de audit intern
# model Chestionar de audit intern
# Analiza GAP - model pentru evaluarea stadiului Sistemului de Management al Calitatii
# Despre Obiectivele SMART
Kit-ul va fi livrat impreuna cu “User Guide - Instructiunile pentru utilizarea documentelor SMI”, astfel incat sa puteti determina exact actiunile necesare pentru personalizarea / completarea documentelor cu informatiile proprii organizatiei dvs.

Documentele noastre au o trasatura de baza foarte importanta: raportul pret / calitate este cel mai mic de pe piata !
Pentru a profita de aceasta oferta limitata, puteti efectua comanda CD-ului in formularul de pe site, la telefon sau printr-un simplu mesaj e-mail.

In perioada 01 mai – 31 mai 2010, puteti achizitiona acest CD cu un pret redus cu 36% fata de lista de preturi ale kit-urilor. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru www.calitate-management.ro sau direct la pagina http://bit.ly/92Xk3m . Pentru comanda vizitati pagina http://bit.ly/a2C7xN

Despre ThesanCo

Societatea ThesanCo S.R.L. este o organizatie relativ tanara, infiintata in anul 2004 cu capital integral privat, romanesc. Principala activitate a societatii este aceea de Consultanta pentru Afaceri si Management.
Oferim servicii pentru proiectarea, documentarea, implementarea si certificarea Sistemelor de Management al Calitatii (conform ISO 9001), Sistemelor de Management de Mediu (ISO 14001), Sistemelor de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (OHSAS 18001).
Solutiile noastre raspund necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor clientilor. Suntem deschisi si receptivi, iar relatia stabilita cu companiile beneficiare este bazata pe incredere, respect si corectitudine.
telefon: 0371 181498 (fix); 0724 008459 (mobil)
email:sales@calitate-management.ro

office@calitate-management.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thesanco/kit-documente-sisteme-de-management-integrat-calitate-mediu-pe-cd