World Quality Day / Ziua Mondiala a Calitatii

Constanta - 12 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

12 noiembrie 2009 - ZIUA MONDIALA A CALITATII
SAPTAMANA EUROPEANA A CALITATII

World Quality Day / Ziua Mondiala a Calitatii

12 noiembrie 2009 - ZIUA MONDIALA A CALITATII

SAPTAMANA EUROPEANA A CALITATII

Ziua Mondiala a Calitatii a fost introdusa de Organizatia Natiunilor Unite in 1989, avand ca scop cresterea gradului de constientizare la nivel mondial a contributiei importante pe care o are Calitatea la cresterea si dezvoltarea durabila a unei organizatii, chiar a intregii societati.
In fiecare an, in a doua zi de joi a lunii noiembrie, se celebreaza ”Ziua Mondiala a Calitatii”.
Tot in acelasi sens, Organizatia Europeana pentru Calitate (EOQ) a declarat ”Saptamana Europeana a Calitatii”, in luna noiembrie, in cursul saptamanii care include a doua zi de joi (Ziua Mondiala a Calitatii).
Deci,
Astazi, 12 noiembrie 2009 este ”Ziua Mondiala a Calitatii”,
iar
saptamana 09 noiembrie – 15 noiembrie 2009 este ”Saptamana Europeana a Calitatii”.

Sloganul propus in acest an de EOQ este ”Quality makes the difference” (”Calitatea face diferenta”).

Scopul Zilei Mondiale a Calitatii este de a promova constientizarea calitatii la nivel mondial si de a incuraja cresterea durabila si prosperitatea economica a tuturor organizatiilor, indiferent de marimea acestora sau domeniul lor de activitate.
Tinand cont de noile tendinte ale economiei globale, in care succesul depinde de calitate, inovare si durabilitate, Ziua Mondiala a Calitatii este o excelenta ocazie pentru fiecare dintre noi, de a consolida aceste obiective ca baza a organizatiei noastre si de a ne concentra pe importanta calitatii.
De ce este importanta Calitatea ?
Managementul Calitatii reprezinta o abordare globala la nivelul unei organizatii pentru a intelege cu precizie necesitatile clientilor sai si a furniza in mod constant, la timp şi cu pierderi minime pentru societate, solutiile optime in cadrul unui buget stabilit.
Termenul ”Calitate” este peste tot, in toate aspectele vietii.
Cu toate acestea, pentru orice organizatie, implementarea Calitatii, a principiilor managementului calitatii, a unui sistem de management al calitatii, este o conditie prealabila pentru crearea unei afaceri durabile.
Mai multe informatii despre Sistemele de Management si Avantajele ISO gasiti pe site-ul nostru www.iso-management.ro.

Cum intampinam noi aceste evenimente ?

Avem o oferta speciala !
Pentru saptamana 12 noiembrie 2009 - 19 noiembrie 2009,
toate comenzile / contractele incheiate vor primi un discount de 10% !

Discount-ul de 10% se aplica atat contractelor pentru Serviciile de consultanta referitoare la proiectarea, implementarea si certificarea unui Sistem de Management al Calitatii, cat si comenzilor pentru CD-ul Kit Documente SMC si celor pentru Actualizarea documentelor SMC conform ISO 9001:2008.
Daca ati primit de la noi o oferta pentru serviciile de consultanta referitoare la proiectarea, implementarea si certificarea Sistem de Management al Calitatii propriu organizatiei dvs., dar inca nu v-ati hotarat sa demarati acest proiect, acum este momentul sa actionati. Pana pe data de 19 noiembrie contractul incheiat cu firma noastra va beneficia de discountul de 10% fata de oferta pe care v-am transmis-o.
Este momentul sa actionati !
Dorinta noastra este sa acordam o facilitate (importanta) tuturor partenerilor nostri care intentioneaza sa isi dezvolte afacerea, sa aplice principiile calitatii in organizatia proprie, sa implementeze un Sistem de management al Calitatii propriu !

Daca aveti propuneri si sugestii legate de imbunatatirea relatiei noastre cu clientii, daca aveti nemultumiri proprii in legatura cu relatia stabilita cu consultantii, daca aveti reclamatii sau, dimpotriva, doriti sa ne comunicati ce este bun in activitatea noastra, si altele asemenea, nu ezitati sa ne contactati !
Va reamintim ca ne puteti contacta in mai multe moduri, asa cum v-am anuntat intr-un numar anterior al newsletter-ului nostru.
- prin telefon la nr. 0720 247.289, 0371 181.498 sau la 0241 581.237
- prin fax la 0241 581.237 sau 0341 814.892
- prin e-mail direct la adresa info@iso-management.ro
- prin mesaj e-mail de pe pagina Contact a site-ului nostru www.iso-management.ro
- prin Messenger on-line direct de pe site aici ...
Am deschis toate liniile catre clientii nostri ! Suntem aici si dorim sa avem o relatie bazata pe incredere, respect si corectitudine cu toti partenerii nostri..
Nu exista probleme pe care sa nu le putem rezolva !
Totul se reduce la nivelul de implicare al consultantilor si la satisfactia lucrului bine facut !

Echipa ThesanCo

Despre ThesanCo

Societatea ThesanCo S.R.L. este o organizatie relativ tanara, infiintata in anul 2004 cu capital integral privat, romanesc. Principala activitate a societatii este aceea de Consultanta pentru Afaceri si Management.
Oferim servicii pentru proiectarea, documentarea, implementarea si certificarea Sistemelor de Management al Calitatii (conform ISO 9001), Sistemelor de Management de Mediu (ISO 14001), Sistemelor de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (OHSAS 18001).
Solutiile noastre raspund necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor clientilor. Suntem deschisi si receptivi, iar relatia stabilita cu companiile beneficiare este bazata pe incredere, respect si corectitudine.
ThesanCo SRL, Divizia Sisteme de Management
Angela Gurau
info@iso-management.ro