Avalansa de oferte de francize

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

60 de noi marci de retail si food, atat nationale cat si internationale, au ales sa colaboreze cu THINKBIG Consultants in vederea dezvoltarii retelei de francize.

Avalansa de oferte de francize

Firma THINKBIG Consultants si-a imbogatit portofoliul de clienti cu un numar impresionant de brand-uri ce doresc sa se dezvolte, in sistem de franciza, pe piata romanesca.

Cunoscute branduri din industria vestimentatiei pentru copiii, precum Bimbus, Jacadi, Lapin House, Petit Patapon doresc sa intre pe piata romaneasca sau sa-si extinda activitatea, prin identificarea acelor posibili parteneri dispusi sa preia un brand de succes.

In portofoliul brand-urilor reprezentate de THINKBIG Consultants, care comercializeaza articolelor sportive intra, in prezent nume precum Reebok, Sprandi, Fila sau The Athlete’s Foot.

Segmentul lenjerie este completat de brand-uri internationale de renume, precum Body One, Intimissimi, Palmers, Triumph sau Soleil Sucre.

Un alt segment important al pietei francizelor, cel de food&beverage, va fi imbogatit de brand-uri precum Cantina Mariachi, Boconci, Pans&Company, Pizza Nova, Wild Wild West si Wok Asia care satisfac cerinte diferite ale acestei piete.

In toate aceste domenii, THINKBIG Consultants mediaza relatia francizor-francizat in vederea identificarii unor parteneriate profitabile.


Despre THINKBIG International

Fondata de o echipa de profesionisti, THINKBIG este o firma care ofera servicii de consultanta companiilor interesate de gasirea si implementarea unor strategii optime pentru sporirea cifrei de afaceri si extindere regionala prin franciza.
6 Spatarului Street, suite 23, Bucharest
021 312 51 41
0726 128 238
http://www.franciza.ro
http://www.thinkbig.ro
office@thinkbig.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thinkbig-international/avalansa-de-oferte-de-francize