Parteneriat strategic pe piata francizei

BUCURESTI - 28 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

6803-wsi.jpg

Liderul mondial in furnizarea de solutii pentru internet pentru IMM se dezvolta in sistem de franciza.


WSI Internet consulting&Education a incheiat zilele trecute un parteneriat strategic si exclusiv pentru Romania cu firma de consultanta si brokeraj in domeniul francizei ThinkBig International.Parteneriat strategic pe piata francizei

WSI este o companie prezenta in 87 de tari si pune la dispozitia clientilor cea mai mare gama de solutii internet pentru companiile mici si mijlocii. Specialistii firmei creaza un pachet personalizat in functie de nevoile fiecarei companii avand ca finalitate optimizarea si dezvoltarea afacerilor. Pentru clientii din Romania inseamna un pas important in gasirea celor mai bune solutii pentru internet adaptate nevoilor de dezvoltare ale fiecarei firme.

Prezenta WSI asigura viitorilor clienti accesul la servicii complete si profesionale pentru dezvoltatea firmelor prin interemediul internetului. Originara din Canada, WSI cauta in Romania parteneri care sa dezvolte conceptul folosindu-se de sistemul francizei. Dezvolarea francizei WSI este posibila datoria parteneriatului cu ThinkBig International care va pune la dispozitia celor interesati intrega documentatie si procedura in vederea inceperii afacerii in franciza .

“ Venirea unei firme de talia WSI in Romania confirma interesul crescand pentru mediul de afaceri autohton al marilor jucatori mondiali dar in acelasi timp atesta dezvoltatea pietei francizei de la noi “ mentioneaza d-l Adrian Gheorghe , Sennior franchise consulant ThinkBig.

WSI este una din firmele care a ales ThinkBig ca partener in dezvolarea francizei in Romania , si dupa cum mentioneaza d-na Andreea Cretu , reprezentanta WSI : “ Am avut in vedere abordarea deschisa, dinamismul si flexibilitatea afisate de consultantii Thinkbig. Suntem o firma globala si alegerea celor mai buni parteri locali atesta seriozitatea noastra “ .
Despre THINKBIG International

Fondata de o echipa de tineri profesionisti, THINKBIG este o firma care ofera servicii de consultanta companiilor interesate de gasirea si implementarea unor strategii optime pentru sporirea cifrei de afaceri si extindere regionala prin franciza.
+4/021.256.80.54
0788.17.66.47
office@thinkbig.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thinkbig-international/parteneriat-strategic-pe-piata-francizei