THINKBIG International la RoFrancize 2007

BUCURESTI - 14 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

THINKBIG International va asteapta in cadrul Salonului International de Francize 2007, cu o larga varietate de oferte de afaceri la cheie.

In perioada 16-18 februarie se va desfasura in Bucuresti, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, cel mai mare Salon International de Francize din Romania, RoFrancize 2007.
Pe tot parcursul evenimentului, THINKBIG International va ofera la standul sau o serie de facilitati: consultanta gratuita privind achizitionarea unei francize, o varietate foarte mare de oferte de francize (peste 50 de marci prezentate din domenii precum retail, food, servicii si beauty), promotii speciale la taxa de franciza, discutii cu francizori autohtoni prezenti la stand, demonstratii produse si prezentare concepte Timberland, Nautica, WSI, Sprandi si multe altele.

Despre THINKBIG International

Fondata de o echipa de profesionisti, THINKBIG este o firma care ofera servicii de consultanta companiilor interesate de gasirea si implementarea unor strategii optime pentru sporirea cifrei de afaceri si extindere regionala prin franciza.
THINKBIG International
Strada Spatarului nr.6, ap.23, Bucuresti
(021) 312 51 41
www.franciza.ro
office@thinkbig.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/thinkbig-international/thinkbig-international-la-rofrancize-2007