ASUS recomanda oamenilor de afaceri noul laptop B80A

BUCURESTI - 12 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Asus a prezentat noua vedetă a seriei de laptopuri destinate oamenilor de afaceri – B80A, un model versatil, puternic, elegant, care integrează un ecran de 14,1 inci şi importante elemente de securitate.

ASUS recomanda oamenilor de afaceri noul laptop B80A

Putere, Conectivitate, Securitate
Oamenii de afaceri urmăresc o putere sporită de operare pentru a putea lucra în paralel cu documente, rapoarte şi tot mai mult conţinut multimedia. Aceşti utilizatori solicită o gamă largă de opţiuni de conectivitate pentru a comunica şi colabora cu colegii sau cu clienţii şi pentru a accesa în timp util informaţii importante. Pentru a răspunde în mod eficient acestor solicitări, noul ASUS B80A încorporează tehnologia de procesor Intel® Centrino® 2 şi dispune de capacităţi extinse de memorie RAM şi de stocare pe disc. B80A oferă suport pentru hard disk-urile SATA cu viteze de 7200 rpm, accesarea fişierelor fiind la fel de rapidă ca şi în cazul computerelor de birou.

Utilizatorii lui B80A vor putea fi mereu conectaţi la resursele online şi vor putea derula cu uşurinţă videoconferinţe via Internet, graţie prezenţei unei camere web de mare rezoluţie şi a capabilităţilor Bluetooth® şi Draft-N wireless.

Securizarea informaţiilor stocate pe notebook reprezintă o funcţie esenţială a noului ASUS B80A, care foloseşte un sistem integrat de recunoaştere a amprentei şi un nivel de protecţie de tip TPM (Trusted Platform Module). Sistemul securizat va putea fi accesat de către persoanele autorizate într-un mod convenabil.

În proiectarea lui B80A, ASUS a urmărit îmbunătăţirea caracterului utilizabil al noului laptop. Astfel, ecranul de 14,1 inci reprezintă alegerea echilibrată pentru a asigura deopotrivă un spaţiu larg de afişare şi portabilitate. ASUS B80A conferă siguranţă în utilizare şi prin integrarea unei tastaturi rezistente la scurgerile de lichid. Sistemul va fi astfel protejat la vărsarea accidentală a unui volum de până la 50cc. Productivitatea este îmbunătăţită atunci când se operează în spaţii slab iluminate, graţie unei lanterne LED încorporate. B80A dispune de o staţie de andocare opţională, ideală pentru conectarea rapidă a diverselor periferice şi dispozitive de comunicare sau pentru alimentarea laptopului.

B80A urmăreşte îndeplinirea tuturor cerinţelor de operare exprimate de către utilizatorii din segmentul business, însă nu a ignorat facilităţile de divertisment. În momentele de relaxare, utilizatorii pot folosi interfaţa HDMI pentru a conecta laptopul la un televizor cu ecran mare şi la un sistem audio cu canale multiple.

Imagini de rezoluţie mare:

Specificaţiile modelului B80A
Platforma : - Intel® Core™ 2 Duo Processor T9400/T5850/ P8600/P7350;
- Mobile Intel® GM45 Express Chipset;
- Intel® Wi-Fi Link 5100;
Sistem de operare: Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate
Memorie: DDR2 800 MHz; până la 4,096 MB
Ecran: 14.1” WXGA & WXGA+
Hard Disk: SATA 160 GB / 250 GB /320 GB , 5,400 rpm / SATA 250 GB, 7,200 rpm
Unitate optică: DVD Super Multi
Camera Video * (opţional) : cameră integrată cu 1,3MP (fixă)
Conectivitate: Bluetooth™ V2.1 + EDR (optional)
Dimensiuni: 34.1 cm (W) x 24.5 cm (D) x 2.98~3.7 cm (H) / 2.46 kg (cu baterie cu 6 celule)

Despre Thinker Media

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 8000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită. În anul 2007, compania a realizat o cifră de afaceri de 6,9 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT în cadrul 'Business Week InfoTech 100' şi a fost declarat Numărul 1 de către Wall Street Journal Asia pentru cele mai bune produse realizate în Taiwan.
Ionut Paraschiv
Medialook PR
Tel: (+40) 742 101082
pr@medialook.ro