Afacerile romanesti sunt mai protejate

BUCURESTI - 9 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Profesionisti in insolventa, casa de avocatura Piperea si Asociatii continua activitatea sa de consultanta juridica destinata mediului de afaceri romanesc, prin lansarea celui de-al doilea newsletter specializat.

Afacerile romanesti sunt mai protejate

Top story-ul acestei editii este „Reorganizarea judiciara”, articol din care companiile romanesti afla cat de importanta este reorganizarea in preventia insolventei, ce inseamna drepturile creditorilor dar si ale debitorilor, cum se realizeaza reorganizarea in insolventa, cum pot ajuta sau dauna creditele comerciale sau ce implica, pe scurt reorganizarea unei afaceri.

Deoarece in ultima perioada s-au constatat o serie de atacuri de tip phishing, echipa Piperea si Asociatii a decis sa aduca la cunostinta mediului de afaceri romanesc cum pot fi evitate aceste acte si sub ce forme pot ajunge la utilizatorul final. Toate acestea in articolul “Phishing” din editia 2 a acestui newsletter.

Relatia debitorului cu banca si abuzul de drept in materie bancara reprezinta inca 2 teme care vin sa completeze cu succes aceasta editie a newsletterului Piperea si Asociatii. Contractele bancare, abuzul bancii asupra clientilor sunt numai cateva din topic-urile discutate aici.

Unica in domeniul insolventei, aceasta initiativa reprezinta o premiera pe plan national, dar si rodul muncii de aproape 6 luni a echipei de specialisti SCA Piperea si Asociatii, coordonate de domnul conferentiar universitar Dr. Gheorghe Piperea.


Companiile romanesti sunt invitate sa se inscrie GRATUIT la newsletter-ul Piperea si Asociatii direct pe website-ul www.piperealaw.ro, pe blogul www.piperea.ro sau cerand, acest lucru, prin e-mail la newsletter@piperealaw.ro.

Specializati in domeniul insolventei, „Piperea & Asociatii” a inceput activitatea in anul 1998, iar in 2005 a devenit Societatea Civila Profesionala de Avocati Piperea & Asociatii.

Despre Three Slices - Agentia de Marketing

Reprezentarea SCA Piperea si Asociatii in media online prin comunicate de presa, newslettering si comunicare strategica de marca este facuta de catre Three Slices - Agentia de Marketing.
Radu Trandafir - Strategy Director @ Three Slices
contact@threeslices.com

Lavinia Lukacsi - din partea Piperea si Asociatii
newsletter@piperealaw.ro