Conferinta de presa: LEGEA CONCORDATULUI PREVENTIV – TESTUL MODERN AL INSOLVENTEI

Locul desfasurarii: Splaiul Unirii Nr. 223, Sector 3 (Sediul Mazda)

Organizator: SCA Piperea si Asociatii - Avocati de Business

Conferinta de presa: LEGEA CONCORDATULUI PREVENTIV – TESTUL MODERN AL INSOLVENTEI

In data de 13 ianuarie, va intra in vigoare Legea concordatului preventiv, o solutie moderna de evitare a insolventei pentru afacerile romanesti.

Cu aceasta ocazie, autorul legii, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Piperea, organizeaza o conferinta de presa unde va raspunde intrebarilor presei si va asigura lamuriri suplimentare asupra acestei legi.

Ne face placere sa invitam reprezentanti ai presei locale, marti, 12 ianuarie, ora 13.00, la sediul Piperea si Asociatii din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 223, Sector 3 (cladirea Mazda – CLICK AICI PENTRU HARTA).

Lavinia Lukacsi - Office Manager @ Piperea si Asociatii - Avocati de Business.

Despre THREE SLICES - AGENTIA DE MARKETING

Specializati in domeniul insolventei, Piperea & Asociatii' a inceput activitatea in anul 1998, iar in 2005 a devenit Societatea Civila Profesionala de Avocati Piperea & Asociatii.

Acesti ani sunt repere temporale in arhivele noastre: noi am crezut in principiile noastre de multa vreme. Acest lucru ne-a reunit. Apoi ne-a unit mai tare. Astazi suntem una dintre cele mai puternice echipe de consultanta juridica de pe piata.


Reprezentarea SCA Piperea si Asociatii in media online prin comunicate de presa, newslettering si comunicare strategica de marca este facuta de catre Three Slices - Agentia de Marketing.

Contact: Radu Trandafir - Strategy Director
contact@threeslices.com

Participare: Intrare libera