Firma de avocatură Piperea şi Asociaţii, specializată în insolvenţă şi litigii, a deschis primul birou teritorial la Cluj-Napoca.

Cluj - Napoca - 2 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Biroul de la Cluj va fi operat în parteneriat cu SCA Custură, Mocanu şi Asociaţii, firmă înfiinţată de doi avocaţi clujeni, Mihaela Mocanu şi Monica Custură, care revin pe plan local după ce au acumulat experienţă în domeniul consultanţei de business din Bucureşti.

Firma de avocatură Piperea şi Asociaţii, specializată în insolvenţă şi litigii, a deschis primul birou teritorial la Cluj-Napoca.

„Înfiinţarea biroului din Cluj intervine pe fondul dezvoltării activităţilor SCA Piperea şi Asociaţii şi a creşterii numărului nostru de clienţi din Transilvania. Un birou operaţional în Cluj-Napoca va facilita comunicarea cu clienţii şi totodată va eficientiza activităţile noastre în zona.

Parteneriatul cu SCA Custură, Mocanu şi Asociaţii a fost ales atât datorită experienţei profesionale ale celor doi parteneri clujeni, cât şi datorită aproprierii lor de aspectele specifice activităţilor comerciale din Transilvania” a declarat Gheorghe Piperea, partenerul coordonator al Piperea şi Asociaţii.

Despre Three Slices - Agentia de Marketing

Specialisti in insolventa si legea falimentului, Piperea si Asociatii isi continua dezvoltarea strategica pe termen mediu.
www.piperealaw.ro
www.cmvlaw.ro
office@piperealaw.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/three-slices-agentia-de-marketing/firma-de-avocatura-piperea-si-asociatii-specializata-in-insolventa-si-litigii-a-deschis-primul-birou-teritorial-la-cluj-napoca-