Industria confectiilor metalice sustinuta de Straaltechniek Minex International

BUCURESTI - 20 septembrie 2010

Comunicat tip General in Industrie

Straaltechniek Minex International , lider national in furnizarea de solutii integrate pentru tratarea suprafetelor, procesarea tablelor si profilelor, precum si pentru domeniile conexe, si-a lansat noul website de prezentare.

Noul concept de site vine in intampinarea clientilor Minex, cu posibilitati multiple de cautare a echipamentelor, dupa tipul de industrie si aplicatii.

Industria confectiilor metalice sustinuta de Straaltechniek Minex International

“Una din facilitatile majore oferite de noul www.minex.ro este cautarea dupa tipul de produs in functie de industrie, aplicatie sau linia de produs. In acest fel, profesionistii carora Minex le ofera cel mai inalt nivel de expertiza din industria tratarii suprafetelor, pot gasi facil produsul pe care il cauta, reducand astfel, timpul de cautare cu peste 50% fata de site-urile similare” a declarat domnul Ionut Pitiriga, Director Comercial al Straaltechniek Minex International.

Abordarea conceptuala in forma Web 2.0 plaseaza www.minex.ro in randul site-urilor de top din industria de profil locala. “Am mizat pe functionalitate, un concept aerisit si usor de navigat, pastrand in minte preocuparea pentru experienta placuta a utilizatorului cu site-ul nostru” a mai declarat domnul Pitiriga.

Dezvoltarea conceptului grafic si implementarea efectiva a site-ului au durat peste 6 luni si au fost facute de agentia locala Three Slices. Radu Trandafir, Strategy Director al Three Slices, a declarat: “Am avut norocul sa intalnim o echipa entuziasta la Minex, fapt ce ne-a permis sa ducem dincolo de limitele rigide ale industriei tratarii suprafetelor, conceptul grafic si website-ul propus. Suntem incantati de rezultatul final, mai ales ca noul concept vine sa scurteze procesul de vanzare, optimizand timpul petrecut pe site de un vizitator”.

Echipa care a lucrat la acest proiect: din partea Straaltechniek Minex International: Ionut Pitiriga (Director Comercial), Anca Radulescu (Marketing Manger), Kristina Kovaliova (Marketing Assistant) si, din partea Three Slices: Daniel Chitu – graphic design & HTML CSS, Vlad Tudoran – project management & programming, Radu Trandafir – Strategy Director, Claudiu Bodrug - testing and reporting.

Despre Three Slices - Agentia de Marketing

Ca lider de piata, Straaltechniek Minex International prin competentele sale de consultanta, management de proiect, proiectare si-a construit o reputatie solida, devenind un partener de incredere pentru clientii sai si un consilier in ceea ce priveste furnizarea unor solutii profesioniste si inovative privind protectia anticoroziva.

Ionut Pitiriga ionut.pitiriga@minex.ro
Kristina Kovaliova – kristina.kovaliova@minex.ro
Radu Trandafir – radu@threeslices.com

minex@minex.ro