Legea societatilor comerciale comentata - editia a 4-a

BUCURESTI - 27 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti – Lansare exceptionala de carte juridica: Vineri 29 mai, ora 12.30 – Sala Stoicescu a Facultatii de Drept - Universitatea din Bucuresti

S.C.A. Piperea si Asociatii, specialistii in insolventa in Romania, anunta lansarea uneia din cele mai importante publicatii de drept ale anului 2009: cea de-a patra editie a Legii societatilor comerciale comentata, sub ingrijirea editurii C.H Beck, in cadrul binecunoscutei serii “Comentarii Beck”.

Grupul de autori, coordonat de distinsul profesor St.D. Carpenaru este constituit din nume sonore ale domeniului legal romanesc: Catalin Predoiu – Ministrul Justitiei, Gheorghe Piperea – Conf. Univ. Doctor la Universitatea din Bucuresti si Managing Partner al S.C.A. Piperea si Asociatii, Sorin David – Lector Universitar Doctor la Facultatea de Drept din Bucuresti.

Legea societatilor comerciale comentata - editia a 4-a

Comentariul la Legea societatilor comerciale este o lucrare colectiva, elaborata de fosti sau actuali titulari ai disclipinei Drept comercial de la Facultatea de Drept din Bucuresti, sub coordonarea Prof. St. D. Carpenaru. Prestigiul autorilor, dar si valoarea teoretica si practica a acestei lucrari au facut ca doctrina de specialitate si jurisprudenta sa o considere lucrarea de referinta in domeniu. Mai mult, la elaborarea proiectelor de amendamente la Legea societatilor comerciale, analizele, propunerile de lege ferenda si chiar criticile inserate in cuprinsul comentariului au fost retinute in mare parte, fiind transformate, intre timp, in texte de lege.
„Intr-un domeniu caracterizat prin inflatie legislativa si printr-o abundenta de solutii jurisprudentiale neunitare, comentariul Legii societatilor comerciale, care a ajuns la a patra editie, se constituie intr-o adevarata ancora menita a atenua din efectele daunatoare ale acestei derive legislative si jurisprudentiale” spune Gheorghe Piperea, Conf. Univ. Doctor la Universitatea din Bucuresti si managing partner al S.C.A. Piperea si Asociatii.

Stilul redactional precis, usurinta utilizarii, recursul permanent la realitatea practica a aplicarii Legii societatilor comerciale, dialogul doctrinar si caracterul aproape exhaustiv sunt caracteristici ale acestui comentariu care se extind si asupra celei de-a patra editii si care, desi s-a lasat asteptata mai mult de doi ani, se ridica, in mod sigur, la nivelul asteptarilor practicienilor dreptului.

Va invitam, deci, sa luati parte la un eveniment de exceptie, o ocazie deosebita de a purta discutii libere pe marginea acestei lucrari dar si despre modul in care actuala Lege a societatilor comerciale afecteaza acivitatile companiilor in mediul de afaceri romanesc afectat de criza economica globala.


Detalii complete puteti afla luand legatura cu Lavinia Lukacsi – Piperea si Asociatii:
lavinia.lukacsi@piperealaw.ro
0724 295 046
www.piperealaw.ro

Reprezentarea SCA Piperea si Asociatii in media online prin comunicate de presa, newslettering si comunicare strategica de marca este facuta de catre Three Slices - Agentia de Marketing.
Contact: Radu Trandafir - Strategy Director

contact@threeslices.com
http://www.threeslices.com

Despre Three Slices - Agentia de Marketing

Specializati in domeniul insolventei, „Piperea & Asociatii” a inceput activitatea in anul 1998, iar in 2005 a devenit Societatea Civila Profesionala de Avocati Piperea & Asociatii.
Detalii complete puteti afla luand legatura cu Lavinia Lukacsi – Piperea si Asociatii:
lavinia.lukacsi@piperealaw.ro
0724 295 046
www.piperealaw.ro

lavinia.lukacsi@piperealaw.ro