Tiarre Design devine partener eMAG

BUCURESTI - 22 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Brandul de bijuterie contemporană Tiarre Design continuă extinderea prezenței pe piața bijuteriilor din România, devenind partener certificat eMAG.

Bijuterii de autor, din colectiile Tiarre Design

Bijuterii de autor, din colectiile Tiarre Design

De aproape doi ani, designerii de la Tiarre creaza bijuterii cu poveste si imaginatie, fabricate manual in atelierul prorpiu. Proiectul a prins contur treptat, pornind de la piese unicat realizate pentru prieteni si familie. In prezent, brandul reuneste 6 colectii de bijuterii din metale si pietre pretioase, incluzand o colectie de bijuterie contemporana masculina.

După lansarea propriului magazin online, în Octombrie 2018, a urmat colaborarea cu platforma Breslo, iar din Aprilie 2019 Tiarre este prezent în eMAG Marketplace , în cadrul programului “Deschide România”. În primul an, programul eMAG de promovare a întreprinzătorilor români a reunit 530 de parteneri.

Atelierul de bijuterie Tiarre Design a fost înființat în 2017 de către doi tineri designeri români, absolvenți ai școlii de bijuterie Assamblage. Încă de la primele colecții, conceptul bijuteriilor Tiarre a reunit caracteristici precum detașarea de "curentul comercial", calitatea metalelor și a pietrelor, un proces de fabricare a bijuteriilor integral manual și designul modern ce încorporează eleganța bijuteriilor clasice.

Pentru 2019 Tiarre pregătește extinderea brandului către piața europeană, prin deschiderea unui magazin online dedicat țărilor din zona euro a Uniunii Europene.