Comunicate Tibal Prodomain

Compania Tibal Prodomain a emis 14 comunicate de presa

 • Inaugurare magazin Erfi, cel mai avangardist magazin pentru mamici si copii

  BUCURESTI - 1 octombrie 2010

  Incepand cu 2 octormbrie 2010 Er si Fi va invita la primul magazin gestionat de 2 pui de dinozaur.
  Va asteptam sa descoperiti un concept nou de magazi, avangardist, prietenos, o combinatie de bun gust si rafinament.
  Erfi este primul showroom-magazin din Romania pentru marcile de carucioare Graco si Teutonia, precum si pentru rafinatele marci de puericultura si jucarii Difrax, Beaba, Angelcare, Quercetti, Zoob, ThinkFun si Jumbo.
  Er si Fi va asteapta zilnic la etajul 5 al magazinului Cocor din centrul Bucurestiului.    comunicatul de presa

 • BibExpresso de la Beaba: senzatia Salonului de Toamna BabyExpo

  BUCURESTI - 13 septembrie 2010

  Preparati ultrarapid un biberon delicios pentru bebelus, fara sa fie nevoie sa agitati, sa incalziti sau sa raciti laptele. Un robot de ultima generatie va avea grija de masa bebelusului, fara stress, in doar cateva minute.
  Bib\\\'Expresso este ultima inovatie in domeiniul prepararii laptelui, extrem de util pentru mamicile dinamice, taticii foarte ocupati sau bunicutele venite in vizita.    comunicatul de presa

 • Lansare site graco.prodomain.ro

  BUCURESTI - 8 iulie 2010

  Tibal Prodomain, distribuitor oficial in Romania al produselor de puericultura marca Graco anunta lansarea oficiala a site-ului graco.prodomain.ro, site destinat atat parintilor aflati in cautarea caruciorului perfect, dar si partnerilor nostri care pot avea acces mai usor la informatii tehnice privitoare la produsele Graco    comunicatul de presa

 • Contour Electra Vibe si Contura Electra Prestige au sosit in Romania

  BUCURESTI - 24 aprilie 2010

  Tibal Prodomain, importator oficial al recunoscutei marci Graco in Romania va anunta o premiera absoluta in domeniul ingrijirii copiilor: lansarea oficiala a patuturilor inteligente Contour Electra Vibe si Contour Electra Prestige marca Graco.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 23 martie 2010

  ErFi.ro are bucuria de a lansa oficial în România, cu ocazia ediţiei de primăvară Kidex 2010 una din cele mai importante mărci de jocuri de puzzle: JUMBO.
  Jumbo este o marcă avagardistă, care a lansat noi concepte de jocuri tip puzzle, pe care vă invităm să le descoperiţi în zilele de 25, 26, 27 şi 28 martie la standul 80-81 al ErFi.ro de la Romexpo.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 9 februarie 2010

  Tibal Prodomain are bucuria de a va anunta lansarea oficiala in Romania a celui mai performant si luxos carucior pentru copii, Symbio, marca Graco si a colectiei Graco Disney de leagane si fotolii auto.
  Va invitam la standul B25 situat in sala B a Salonului BabyExpo, pentru a intra in minunata lume a printeselor Disney, a poznasului Winnie ursuletul si a grabitului Fulger McQueen.
      comunicatul de presa