Inaugurarea magazinului Erfi, cel mai avangardist magazin pentru gravide, bebelusi si copii

Locul desfasurarii: Magazin Erfi etaj 5 Magazin Cocor

Organizator: Erfi

Inaugurarea magazinului Erfi,  cel mai avangardist magazin pentru gravide, bebelusi si copii

Dragi copii si stimati parinti,

Pentru ca toamna vine intotdeauna cu surprize, noi prietenii vostri, Er si Fi, ne-am gandit sa organizam ceva special pentru toti fanii nostri.
Pentru un astfel de plan ne trebuia un loc special in care sa va putem invita ca sa stam de vorba si sa ne jucam impreuna.
Ce parere aveti despre magazinul Cocor? Stiti unde? In centrul Bucurestiului, magazinul acela mare, cu ecrane colorate. Acolo la etajul 5 ne-am mutat si noi. Si pentru ca ne cheama Er si Fi, casa noastra se numeste Erfi (ca sa nu ne suparam niciunul).
Asa ca, dragi prieteni, din 2 Octombrie va invitam pe toti la joaca la Erfi, un magazin pentru copii si parinti.
Mamicile sunt invitate sa probeze articole vestimentare pentru perioada sarcinii, lauziei sau alaptatului la san sau sa testeze aparatul special pentru ascultarea si inregistrarea zgomotelor fetale.
In raionul pentru bebelusi parintii cor descoperi cele avangardiste produse nou-nascuti: carucioare, patuturi, sisteme de monitorizare, dispozitive de tratare a aerului, ingenioase biberoane si suzete sau roboti de bucatarie.
Iar pentru voi, copii, ce sa mai povestim: va lasam sa gasiti singuri cele mai frumoase jucarii pe care le puteti incerca inainte de a va hotari pe care sa le luati acasa.
Si cea mai importanta veste este ca zilnic veti avea parte de cate o surpriza grozava, asa cum numai dinozaurii Er si Fi stiu sa faca.
Erfi e un magazin specializat in produse de marca pentru mamici si copii. Motto-ul Erfi este calitatea, atat pentru produse, cat si pentru servicii.
Nu stiti exact ce cadou sa cumparati, cum sa alegeti un patut, un carucior, un sistem de monitorizare pentru copil? Noi avem raspunsul. Si va asiguram ca va fi cea mai buna alegere.
La Erfi va asteptam sa descoperiti gamele complete de produse din marcile Angelcare, Beaba, Difrax, Graco, Teutonia, Quercetti, ThinkFun, Zoob, Gowi, Goula, Diset, dar si o sortimentare bogata a altor marci de prestigiu din domeniul puericulturii si jucariilor.
Erfi este noul cuvant in materie de trend, calitate si servicii pentru copiii dvs.


Dragii nostri, pentru ca am facut deja introducerea, trebuie sa ramana stabilit: la ora 18:00 toata lumea e asteptata cu mic cu mare sa-si potriveasca ceasurile la Erfi.


Alice Dona

Despre TIBAL PRODOMAIN

www.erfi.ro este magazinul online al companiei Tibal Prodomain, distribuitor oficial in Romania al marcilor Angelcare, Beaba, Difrax, Graco, NScessity, Soehnle Professional, Thermofocus, Teutonia, Zo-Li, Quercetti, Zoob, ThinkFun, Gowi, Goula, Diset.

Participare: Intrare libera