Tendinte sezon 2010, calitate, explozie de culoare la BabyExpo prin Tibal Prodomain

Locul desfasurarii: Baby Expo, Sala Polivalenta, Bucuresti

Organizator: Tibal Prodomain

Tendinte sezon 2010, calitate, explozie de culoare  la BabyExpo prin Tibal Prodomain

Respectand traditia de lansare a noi game si produse in cadrul salonului BabyExpo, Tibal Prodomain are bucuria de a va aduce si cu aceasta noua editie produse exceptionale, unice pe piata si de reala utilitate pentru familiile cu copii.
1. Lansarea oficiala in Romania a marcii de produse de puericultura Béaba
din Franta.
Béaba este inventatoarea revolutionarului aparat de gatit pentru bebelusi: BabyCook. Cu BabyCook veti uita de aragaz, de cuptorul cu microunde sau robotii de bucatarie atat de greu de curatat si de depozitat.
BabyCook de la Béaba este un sistem compact, care gateste cu aburi, sterilizeaza si incalzeste mancarica pentru bebelusi. Constructia ergonomic il face usor de transportat, fiind ideal in vacantele impreuna cu Bebelusul dvs, dar si usor de depozitat in dulap, neffind o corvoada pentru ocupatele mamici.
Béaba inseamna mai mult decat un brand de puericultura. Béaba este o stare de spirit, o declaratie in favoarea bunului gust, rafinamentului si calitatii.
Va invitam la standul nostru B24 din sala centrala de la BabyExpo editia de vara 2010 pentru a testa BabyCook de la Béaba si a descoperi intrega gama de produse de puericultura de o calitate cu adevarat exceptional si cu un design chic Made in Paris.

2. Noua colectie de ochelari de soare pentru copii Real Kids Shades
Real Kids Shades sunt singurii ochelari de soare care protejeaza in mod real ochii copiilor. Lentilele sunt special tratate asigurand un UVPF de 100%.
Dar asta nu e totul, sistemul patentat de prindede, fara suruburi, cu banda elastica ii face perfect siguri pentri bebelusi si copiii mici.
Colectia Real Kids Shades 2010 va prezinta o explozie de culori si modele cu printuri vesele, in trend cu moda acestei veri. Va invitam sa descoperiti modelul potrivit de ochelari pentru copilul dvs la standul nostru B24 de la BabyExpo editia de vara 2010.

3. Noile modele de costume de inot si sepci de protectie solara pentru bebelusi si copii Active Skins de la NScessity.


4. O marca noua de jucarii de plaja pentru copii, Gowi din Austria. Optand pentru un set de jucarii de nisip de la Gowi veti fi siguri ca vacantele la mare alaturi de cel mic vor fi perfecte.


Va asteptam cu drag la standul nostru B24 pentru a descoperi si testa toate acestea precum si multe alte jucarii si articole utile pentru bebelusi si copii.


Alice Dona

Despre TIBAL PRODOMAIN

www.erfi.ro este magazinul online al companiei Tibal Prodomain, distribuitor oficial in Romania al marcilor Angelcare, Beaba, Difrax, Graco, NScessity, Soehnle Professional, Thermofocus, Teutonia, Zo-Li, Quercetti, Zoob, ThinkFun, Gowi, Goula, Diset.

Participare: Intrare libera