Tiffin University@ University of Bucharest

Tiffin University@ University of Bucharest


Descrierea companiei Tiffin University@ University of Bucharest

Tiffin University, US, ofera programul de Executive MBA in Romania inca din 2002 si a atras de-alungul acestei perioade antreprenori, profesionisti in afaceri, manageri din sectoarele profit si non profit, precum si angajaţi care doresc sa-si consolideze cariera profesionala sporindu-si implicit oportunitatile de angajare.

Programul Tiffin Executive MBA este recunoscut pentru calitatea cursurilor, a profesorilor, a metodei de predare, a abilitatilor de management insusite, a networking-ului si a interactiunii cu studenti straini.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa detina o diploma de licenta, experienta manageriala si cunostinte avansate de limba engleza, intrucat aceasta este limba in care sunt predate cursurile.

Cursurile din cadrul programului se vor desfasura de-a lungul a 21 de luni, in weekend de sambata pana duminica (in total sunt 27 de weekenduri in clasa) si este impartit in 9 module, fiecare cuprinzand 2 cursuri.

Filozofia Tiffin Executive MBA permite studentilor sa abordeze problemele de management într-o maniera proactiva si dintr-o perspectiva strategica, tinand cont de nivelul tactic si operativ al unei afaceri.

Te invitam sa descoperi programul Tiffin EMBA pentru a afla daca raspunde exigentelor si asteptarilor tale.

Pentru mai multe detalii poti accesa pagina de web: www.tiffinmba.ro sau te asteptam sa ne vizitezi la sediul din Bucuresti, de pe Str. Transilvaniei Nr. 6.

Comunicate Tiffin University@ University of Bucharest :

Vezi toate comunicatele companiei Tiffin University@ University of Bucharest.