De la fumatul clasic la tigara electronica

BUCURESTI - 26 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Trecerea de la tigara clasica la tigara electronica poate fi mai usoara sau mai dificila, de la un fumator la altul, fie ca scopul este renuntarea definitiva la fumat, sau pur si simplu pentru inlocuirea fumatului nociv si urat-mirositor cu tigarile electronice mai sanatoase si mai ales parfumate.

 Nu uitati ca Black Friday 2013 trece si pe la Etigara-electronica.ro, in perioada 25.11.2013 - 01.12.2013, cand beneficiati de o reducere de 25% la toate produsele disponibile pe site, cu exceptia celor care deja au pretul redus. 

Etigara-electronica.ro

Pentru ca trecerea de la fumatul clasic la tigarile electronice sa fie mai usoara, Etigara-electronica.ro va prezinta cateva sfaturi utile si usor de aplicat:

Rabdare si determinare: daca trecerea brusca la fumatul electronic este dificila si aveti nevoie de o perioada de tranzitie, in care sa va obisnuiti cu tigarile electronice, puteti alterna cele 2 tipuri de fumat. Reduceti treptat numarul zilnic al tigarilor obisnuite sau incercati sa fumati tigari clasice numai in anumite momente ale zilei, in pauzele de cafea exemplu.

Provizii permanente de lichid si arome: odata ce v-ati hotarat sa treceti la tigara electronica, nu uitati sa va aprovizionati cu o baterie suplimenara, cablu USB de incarcare, e-lichid dar si mai multe atomizoare sau cartomizoare. Astfel nu veti fi tentati de tigarile clasice, atunci cand nu mai aveti e-lichid.

Ingrijiti permanent tigaretele si pipele electronice: curatati in mod regulat atomizoarele sau cartomizoarele, nu uitati sa incarcati bateria, si pentru o igiena corecta, curatati mansoanele cartuselor.

Incercati mai multe tipuri de arome: daca v-ati obisnuit cu o anumita aroma sau un anumit tip de e-lichid ori tigara electronica, este posibil ca dupa o vreme sa intervina si plictiseala. Incercati mereu tipuri noi de arome, mai ales ca gama de arome este foarte. Magazinul online Etigara-electronica.ro va ofera numeroase tipuri de arome, de la fructe si menta pana la cafea, ciocolata sau bauturi alcoolice, precum Whisky sau lichior. De asmenea, pentru mai multa varietate, puteti alterna un atomizor cu mai mult e-lichid si care produce o cantitate mai mare de vapori, cu unul ce produce o cantitate mai mica de vapori. Gasiti cele mai noi tipuri de tigari electronice , cartomizoare si atomizoare originale si la cele mai bune preturi pe site-ul Etigara-electronica.ro.

Sa aveti un kit de tigara electronica de rezerva: chiar daca aveti un kit complet si sunteti multumiti de el, este bine sa aveti si unul de rezerva, de preferat nu de acelasi fel. Puteti opta, de exemplu, pentru un mini-kit cu o baterie, atomizor si cartuse sau cartomizoare, pe care il puteti purta oriunde mergeti.

Nu uitati ca Black Friday 2013 trece si pe la Etigara-electronica.ro, in perioada 25.11.2013 - 01.12.2013, cand beneficiati  de o reducere de 25% la toate produsele disponibile pe site, cu exceptia celor care deja au pretul redus.

Despre Tigara electronica - Originala Sailebao

Magazinul online de tigarete si pipe electronice Etigara-electronica.ro va pune la dispozitie seturi complete, componente si accesorii compatibile o gama larga de tigari electronice, lichid si arome pentru toate gusturile la cele mai bune preturi.