Tigara electronica: mai ieftina, mai sanatoasa, mai eleganta

BUCURESTI - 14 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Tigara electronica, inventata de un cercetator chinez in farmaceutica, este solutia moderna pentru inlocuirea tigarilor din hartie si tutun cu o tigareta care nu contine acele substante toxice ce ne afecteaza sanatatea.

Avertismentele de pe pachetele de tigari obisnuite au la origine studii care arata ca acestea aduc la pachet, impreuna cu placerea savurarii unei tigari, si peste 4000 de substante chimice care afecteaza in timp aproape toate organele corpului uman.

Tigari electronice si pipe, kituri complete de 1 sau 2 tigarete electronice la preturi reduse

Tigari electronice si pipe, kituri complete de 1 sau 2 tigarete electronice la preturi reduse

De ce sa inlocuim fumatul clasic cu tigara electronica?

Raspunsul la aceasta intrebare este constituit de o lista de boli grave cardiovasculare sau respiratorii ce ne afecteaza sanatatea, pe langa fumul si mirosul dezagreabil pe care il produc tigarile cu tutun.

Tigara electronica: mai ieftina , mai sanatoasa, mai eleganta

Alternativa la tigara obisnuita este fumatul electronic: tigarile electronice nu contin substante nocive, cu exceptia nicotinei, care provoaca dependenta. Datorita sistemului ingenios de functionare al tigarilor electronice, putem regla noi cantitatea de noctina continuta de lichidul din tigara electronica. Astfel, putem reduce treptat concentratia de nicotina, pana la renuntarea definitiva.

Pe langa economia de aproape 30% din cheltuielile pentru tigarile cu tutun, tigarile electronice sunt elegante si comode, nu pateaza si nu ingalbenesc dintii si nu provoaca acel miros neplacut al respiratiei sau tusea.

Tigari electronice, elichid si accesorii online

Magazinul online Etigara-electronica.ro va ofera selectie a celor mai bune tigari electronice si pipe, kituri complete de 1 sau 2 tigarete electronice la preturi reduse, componente si accesorii pentru diferite tipuri de modele, atomizoare, cartomizoare si clearomizoare de la cei mai apreciati producatori din domeniu.

La fel ca si tigaretele fine si elegante pentru doamne sau tigarile electronice cu design clasic pentru domni, lichidul si aromele pentru tigari electronice sunt variate, pentru toate gusturile si preferintele. Etigara-electronica.ro va invita sa descoperiti arome intense si naturale de mere, portocale sau pepene galben, arome de menta sau cafea si ciocolata, Whisky sau lichior.