Tigari electronice eGo, pentru fumatori pasionati sau de ocazie

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Tigaretele eGo sunt dintre cele mai cunoscute si folosite modele de tigari electronice . Fie ca sunteti un fumator pasionat sau de ocazie, tigarile electronice eGo raspund tuturor asteptarilor: vapori densi si aromati, clearomizor de calitate sau baterie cu autonomie indelungata.

Usor de folosit si de ingrijit, tigara electronica eGo are 3 componente principale: bateria, clearomizorul sau atomizorul si cartusul sau rezervorul de elichid.

Tigari electronice eGo, pentru fumatori pasionati sau de ocazie

Aceste tigari electronice redau cu fidelitate placerea fumatului, insa fara acele substante nocive pe care le contin tigarile cu tutun. Mai mult de atat, concentratia de nicotina si aroma pot fi reglate, astfel ca puteti reduce treptat dependenta de nicotina si sa va bucurati de vaporii cu aromele preferate.

Pe langa raportul avantajos calitate/pret, un atu esential al produselor eGo este si varietatea de modele. Daca acum treceti de la tigarile cu tutun la fumatul electronic, puteti incepe cu un model eGo Clasic iar apoi sa-l personalizati cu diferite accesorii pentru un volum mai mare de vapori.

Magazinul online Etigara-electronica.ro va ofera variate tipuri de tigarete eGo , de la modele clasice la modele noi precum seturi complete de tigari eGo CE4+ sau kituri eGo CE5, mai performante si cu un design personalizat pentru doamne sau domni.

Ideale pentru cei ce petrec mult timp la birou dar si pentru cei ce sunt mereu pe drum, tigaretele electronice eGo dispun de incarcator USB, acumulatori puternici de 1100 mAH si au o autonomie de functionare de peste 24 ore. Ofera un volum consistent de vapori si redau foarte bine gustul aromei alese.

Vizitati magazinul online Etigara-electronica.ro pentru mai multe modele de tigarete electronice, Mod-uri si accesorii sau componente.

Despre Tigara electronica - Originala Sailebao

Magazinul online de tigarete si pipe electronice Etigara-electronica.ro va pune la dispozitie seturi complete, componente si accesorii compatibile o gama larga de tigari electronice, lichid si arome pentru toate gusturile la cele mai bune preturi.