10 motive sa incerci tigara electronica

BUCURESTI - 3 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Tehnologie, Farmaceutic

Foarte multi dintre fumatorii care incearca tigara electronica reusesc sa elimine sau sa reduca numarul tigarilor clasice. Potrivit unor estimari, numarul utilizatorilor existenti la nivel mondial se ridica la cateva milioane.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigara electronica a devenit foarte populara in ultimii ani. Chiar si in Romania numarul persoanelor care „aburesc” tigari electronice a crescut foarte mult. Acest lucru este vizibil deoarece intalnim astfel de persoane aburind la metrou, la posta, la supermarket etc.

Cu toate acestea, exista inca multi care nu au auzit inca de tigara electronica. Majoritatea care incearca acest produs nu o fac neaparat din cauza reclamelor pe care companiile distribuitoare le fac ci mai degraba datorita review-urilor pozitive pe care le primesc de la clienti.

Exista multe motive pentru care un fumator sa incerce acest produs, aveti aici doar 10 dintre acestea:

1. O tigara electronica va satisface nevoia de nicotina a fumatorului, acesta bucurandu-se si de abilitatea de a mima gestul de a fuma.

2. E-tigara produce in loc de fum, vapori infensivi.

3. Vaporii cu nicotina produsi nu afecteaza sanatatea celor care ii inspira, prin urmare nu exista riscul de a fuma pasiv. De aceea acest produs poate fi folosit in majoritatea locurilor publice.

4. Majoritatea fumatorilor sunt capabili sa renunte complet la tigarile traditionale cu tigari electronice, fara a avea parte de simptomele neplacute de sevraj.

5. E-lichidul vine in concentratii diferite de nicotina de la 0 la 24 de mg. Astfel utilizatorul poate decide ce concentratie de nicotina consuma si poate reduce gradual concentratia de nicotina.

6. Cantitatea de vapori poate fi foarte mare insa, o data expirata, aceasta dispare instantaneu.

7. Tigara electronica nu lasa miros neplacut pe haine si in par, nu ingalbeneste dintii si nu imbatraneste pielea.

8 . Nu exista scrum sau mustiucuri aruncate pentru ca tigara electronica nu arde.

9. In prezent exista multe tigari electronice de calitate comercializate de companii renumite care garanteaza pentru siguranta si eficienta lor.

10. Companiile serioase si de incredere ofera consultanta clientilor pentru a renunta la fumat cu tigara electronica . 

Deci, nu aveti nimic de pierdut, aveti doar de castigat daca incercati!