Aer mai curat cu tigara electronica!

BUCURESTI - 11 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

In fiecare zi apar studii noi care ne demonstreaza ca tigara electronica este mai sigura decat tigarile din tutun. O echipa de cercetatori italieni a realizat un studiu potrivit caruia tigara electronica emite mai putine substante chimice decat tigarile clasice.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice Premium 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Cercetatorii de la departamentul de chimie, de la Universitatea din Perugia, Italia, au realizat un studiu pentru a verifica ce substante contin lichidele pentru tigari electronice si pentru a masura emisiile de vapori si de particule ale tigarilor electronice. Dupa ce au fost facute verificari, rezultatele au fost comparate cu emisiile de substante chimice si de particule de la o tigara din tutun. Cercetarile au fost realizate pe un brand de tigari electronice din Italia.

Rezultatele studiului au arata ca principalii compusi care se gasesc in e-lichide sunt propilen glicolul (66%) si glicerina (24%). Substantele care dau aroma e-lichidelor au fost gasite intr-o concentratie foarte mica de 0,1%. De asemenea, rezultatele studiului au mai aratat si ca emisiile de particule fine si ultrafine de la tigari electronice sunt mai scazute decat cele de la tigarile clasice.

Tigara electronica pare sa aibe unele avantaje atunci cand este folosita in locul tigarilor traditionale, dar inca mai sunt necesare studii. Aceasta ar putea ajuta fumatorii sa faca fata unor ritualuri asociate fumatului si sa reduca, sau sa elimine, numarul de tigari fumate in fiecare zi”, au declarat unul dintre cercetatori.

Studiul realizat de italieni, pe langa multe alte studii, atesta ca tigarile electronice sunt mai sigure si mai eficiente decat tigarile din tutun. Cei care doresc sa renunte la fumat pot incerca cu ajutorul unei tigari electronice. Daca ati incercat cu metodele aprobate de renuntare la fumat si nu ati reusit atunci puteti incerca tigarile electronice de la Tigaraelectronica-nr1, chiar astazi. Va invitam pe site-ul nostru pentru a descoperi o gama larga de modele de tigari electronice de calitate ce va pot oferi o experienta unica!