Cat de repede puteti renunta la fumat cu tigara electronica?

BUCURESTI - 2 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Oricine fumeaza sau a fumat vreodata o sa va spuna cat de greu este sa renunti. E nevoie de multa determinare si incurajare din partea familiei si a prietenilor. Dar cat de greu le este sa renunte celor care incearca tigara electronica?

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Potrivit unui studiu realizat recent, utilizarea unei tigari electronice reduce cu 40% consumul zilnic de tigari traditionale din prima zi. Studiul a fost realizat pe 43 de fumatori luati la intamplare care nu erau interesati sa renunte la fumat. Acest lucru ne demonstreaza ca tigara electronica este eficienta si poate fi un adevarat ajutor pentru fumatori.

In ceea ce priveste renuntarea la fumat cu ajutorul vointei sau a unor terapii de inlocuire a nicotinei (guma de mestecat sau plasturi cu nicotina), lucrurile stau altfel. Potrivit unui studiu recent aparut, un fumator reuseste sa renunte la tigarile clasice, folosind chiar terapii de inlocuire a nicotinei, abia la a opta incercare. Avand in vedere aceste statistici nu e de mirare ca multi nici nu se mai straduiesc sa ajunga la a opta incercare, foarte multi abandoneaza dupa primul esec.

Daca va aflati printre cei care doresc sa renunte complet la fumat sau pur si simplu doresc sa „fumeze” mai sanatos, puteti incerca tigara electronica. Nu este nevoie sa treceti de opt ori prin esecuri pentru a renunta la fumat.

Tigara electronica livreaza concentratia de nicotina necesara pentru a satisface orice fumator. Nu contine tutun si nici substante cancerigene. E-tigara este un produs care nu afecteaza sanatatea utilizatorului si nici pe cea a persoanelor din jurul sau.