Catherine Zeta Jones a renuntat la fumat cu tigara electronica

BUCURESTI - 8 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, IT&C, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Frumoasa actrita, Catherine Zeta Jones, a fost criticata in repetate randuri deoarece a continuat sa fumeze desi sotul sau, Michael Douglas, a fost diagnosticat cu cancer in gat in stare avansata. De ceva vreme a trecut pe tigari electronice.

www.tigaraelectronica-nr1.ro

www.tigaraelectronica-nr1.ro

De curand a fost surprinsa aburind dintr-o tigara electronica. Actrita a marturisit ca de 3 luni foloseste acest dispozitiv si este multumita de el.

De cand sotul sau s-a imbolnavit Catherine a incercat sa aibe un stil de viata cat mai sanatos.

Fumatorii, in special femeile, descopera ca substantele cancerigene care se gasesc in tigari produc numeroase pagube in corpul lor. Boli ale inimii, cancer in gat, chiar si cancerul ovarian sunt doar cateva dintre bolile la care femeile fumatoare isi expun corpul atunci cand fumeaza tigari din tutun.

Desi femeile fumatoare cunosc aceste riscuri nu le constientizeaza decat atunci cand simt consecintele pe „pielea lor”.

Studiile arata ca, dupa o perioada de fumat de peste 10 ani, femeile fumatoare sunt predispuse, garantat, la cancer ovarian in viitor. Toate aceste studii sunt facute pentru a informa fumatorii de pericolele pe care le reprezinta fumatul si pentru a-i determina sa renunte la fumat.

Din pacate multi fumatori nu iau in calcul, cu adevarat, faptul ca tigarile din tutun pot dauna grav sanatatii lor. Sunt putini cei care reusesc sa renunte la fumat.

Desigur mai exista si varianta unei alternative sanatoase pentru cei care nu reusesc sa renunte din vointa proprie. Tigara electronica a ajutat multi fumatori sa renunte la fumat complet fara a se chinui in vreun fel, unii au renuntat si la aceasta dupa o perioada de timp.

Pe de alta parte sunt si fumatorii carora le place sa fumeze. Tigara electronica le ofera o alternativa sanatoasa de a-si pastra placerea. Folosind tigari electronice, acestea nu vor dauna sanatatii lor dar nici a persoanelor din jur.