Ce cadou sa-i cumperi de 8 Martie?

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Ziua femeii este o zi in care aratam femeilor dragi din viata noastra cat de mult le apreciem, in care le multumim pentru dragostea neconditionata si pentru sprijinul acordat. De 8 Martie incercam sa le facem pe femeile din viata noastra sa se simta speciale, iar daca acestea sunt fumatoare, o tigara electronica este un cadou perfect!

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigarile electronice sunt o alternativa pentru tigarile din tutun si o modalitate buna de a trece la un stil de viata mai sanatos. Fiind un gadget foarte apreciat in randul femeilor, tigarile electronice vor constitui un cadou perfect de 8 Martie pentru mamele care isi doresc sa renunte la fumat, sau pentru o fiica, matusa si chiar bunica.

Cateva dintre beneficiile majore pe care le ofera tigarile electronice:

-          costuri semnificativ reduse, cheltuielile lunare cu tigara electronica sunt mult mai mici decat cheltuielile lunare cu tigarile din tutun

-          fara gudron, monoxid de carbon sau gudron

-          fara mirosuri neplacute

-          concentratii diferite de nicotina cu arome diferite

-          recomandata de medici si stomatologi

-          nu ingalbenesc dintii sau mainile

-          ofera o senzatie asemanatoare cu cea oferita de tigarile din tutun

De 8 Martie, daruiti femeilor speciale din viata dvs. un cadou util care reflecta dragostea, respectul si grija pentru sanatate pe care le-o purtati!

TigaraElectronica-NR1 ofera o gama variata de kituri de tigari electronice, ale caror preturi variaza intre 120 de lei si 275 de lei. Avem modele special concepute pentru a satisface orice tip de fumator, inclusiv pe cei ocazionali sau pe cei inraiti. Kiturile au incluse consumabilele necesare pentru a trece la tigara electronica.