Cea mai usoara metoda de a renunta la fumat

BUCURESTI - 16 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

Cand cauti o aternativa pentru a renunta la fumat , tigara electronica s-ar putea sa fie solutia. De fapt, tigarile electronice s-au dovedit a fi cea mai de succes metoda de renuntare la fumat.

Vipercig

Vipercig

 Tigari electronica PREMIUM 

www.vipercig.ro

De ce sa folosesti tigara electronica?

Persoanele care au folosit tigarile electronice pentru a renunta la fumat au declarat ca au tusit mai putin si au respirat mai bine, decat atunci cand fumau tigari obsinuite. De asemenea, acestea au mai declarat si ca au remarcat disparitia mirosului neplacut din casa sau de pe haine. Mai mult decat atat, din banii economisiti, acestia si-au putut permite anumite lucruri pe care inainte nu si le permiteau.

De ce este tigara electronica o metoda usoara de a renunta la fumat?

Probabil ca ai incercat deja plasturii sau guma cu nicotina si acestea nu au functionat pentru tine. Ceea ce este diferit la tigara electronica este ca aceasta ofera multe din senzatiile pe care le ofera si tigarile obisnuite. Printre acestea, cele mai populare sunt ticul de a duce ceva la gura, inhalarea si expirarea vaporilor in loc de fum, precum si aromele favorite ale brandurilor de tigari.

De unde poti cumpara?

Poti alege dintr-o gama variata de kituri pentru incepatori, de pe site-ul nostru. Acestea includ consumabilele si accesoriile de care ai nevoie pentru a renunta la fumat cu tigara electronica. De asemenea, ne poti contacta pentru sfaturi la numarul de telefon 0722.508.666.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/cea-mai-usoara-metoda-de-a-renunta-la-fumat