Cum functioneaza tigara electronica

BUCURESTI - 15 iunie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Social

Pentru ca inca sunt multi oameni care nu au aflat ce este tigara electronica sau cum functioneaza voi incerca pe scurt sa dau o explicatie, nu foarte stiintifica, pe intelesul tuturor. Cred ca aproape toti dintre noi stim de instalatiile de facut aburi, la concerte sau in discoteci/cluburi. Pe acelasi principiu functioneaza si tigara electronica.

www.tigaraelectronica-nr1.ro

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigara electronica este un dispozitiv de vaporizare instanta a unui lichid. Ea este compusa din 3 componente: bateria (de regula prima parte), atomizorul (aflat la mijloc) si cartusul sau mustiucul. Indiferent de modelul tigarii electronice, aceste componente sunt aceleasi. Diferenta se face in calitatea acestor componente. Bateria da curent atomizorului, care este de fapt un „vaporizor”. Lichidul cu continut de nicotina sau fara, in functie de alegerea nostra, va fi astfel inhalat prin cartus sub forma de vapori. Cartusul are rol si de rezervor pentru lichidul care se scurge in atomizor pentru a fi vaporizat.

Dupa aceste explicatii ati crede ca toate tigarile electronice fac acelasi lucru. Da, orice tigara electronica incearca sa faca acest lucru, insa, asa cum stiti si de la tigarile clasice, pentru noi este foarte important gustul. De asemenea, cu tigara electronica mai apare un aspect important pentru un fost fumator, cantitatea de vapori.

Cand pufaim tigara electronica ne dorim sa vedem acel „abur” ca pe un fum, ne dorim sa simtim acele piscaturi pe limba si aceeasi senzatie in piept.

Aici se face diferenta intre o tigara electronica de calitate si o tigara electronica ieftina sau de provenineta indoielnica.

O tigara electronica de calitate, ne face sa simtim acelasi lucru ca atunci cand fumam tigari clasice, pe cand una proasta doar ne amageste. Normal ca daca nu am mai incercat niciodata si cumparam o tigara electronica proasta, vom crede ca toate sunt la fel si vom abandona ideea ca ne-ar putea ajuta. Tigara electronica proasta nu ne va ajuta sa renuntam la fumat!

Informati-va si alegeti tigari electronice de calitate!

Inca un lucru foarte important! Degeaba cumparam o tigara electronica de calitate, daca nu o folosim corespunzator. Este ca o masina buna pe care vrem s-o conducem fara sa-i punem combustibil.

Ce trebuie sa mai stim: o data ce am cumparat o tigara electronica, vom avea niste costuri lunare cu consumabilele, insa acestea vor fi de circa 3 ori mai mici decat costurile cu tigari clasice. In categoria „consumabile” intra toate componentele tigarii electronice: cartus (cca 4 zile), atomizor (cca 14 zile), lichid, baterie (cca 4 luni).

CLICK pe tigara electronica , pentru mai multe detalii si sfaturi pentru incepatori.