Cum sa renunti la fumat in 5 pasi!

BUCURESTI - 8 iulie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

Tigarile electronice au devenit foarte populare in ultimii ani, dar exista inca multi fumatori care nu stiu cat de eficiente sunt acestea. Afla cat de simplu este sa renunti la fumat cu tigara electronica in numai 5 pasi!

Renunta la fumat!

Renunta la fumat!

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.vipercig.ro

Pasul 1: Decizia

Luarea deciziei de a renunta la fumat este primul pas si cel mai dificil, pe care trebuie sa il faci. Probabil ai incercat deja si alte metode, precum plasturii, guma cu nicotina, pastile etc. Insa, trebuie sa stii ca tigara electronica are cea mai mare rata de succes dintre toate metodele de renuntare la fumat existente pe piata.

Pasul 2: Informeaza-te!

Lumea tigarilor electronice poate fi confuza la inceput. Din fericire, exista numeroase forumuri si site-uri unde vei gasi informatii utile. Citeste-le cu atentie si afla tot ce trebuie sa stii despre tigara electronica.

Pasul 3: Alege un model

Exista numeroase modele de tigari electronice pe piata. Ai grija sa iti alegi unul tinand cont de ce marca de tigari fumezi si de cate tigari fumezi pe zi. Atunci cand iti cauti un model de tigara electronica este foarte important sa fie de calitate pentru a te bucura de o experienta placuta.

Pasul 4: Renunta la fumat!

Poate parea simplu, insa cam asta este tot ce trebuie sa faci pentru a renunta la fumat. Atentie insa, este foarte important sa iti alegi un model de tigara electronica potrivit pentru stilul tau de fumat pentru a reusi. Cu tigara electronica este mai simplu decat iti imaginezi. Experienta seamana foarte mult cu fumatul, astfel incat nici nu iti vei da seama ca nu mai fumezi tigari ci vapezi.

Pasul 5: Redu concentratia de nicotina

Iti recomandam sa reduci treptat concentratia de nicotina pana la zero. Astfel iti va fi usor sa renunti si la tigara electronica in timp.

Succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/cum-sa-renunti-la-fumat-in-5-pasi