Dezavantaje la tigara electronica

BUCURESTI - 6 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Oamenii deja stiu ca tigara electronica are numeroase avantaje fata de tigara clasica. Insa, multi se intreaba care ar fi dezavantajele pe care tigara electronica le are?

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Avantajele pe care tigara electronica le ofera sunt nenumarate. Utilizatorii de tigari electronice se bucura deja de ele si dovedesc ca acestea exista. Insa, exista cateva aspecte care ar putea constitui dezavantaje ale tigarii electronice.

Principalul dezavantaj pentru multi este ca tigara electronica nu a fost inca declarata la nivel international ca fiind un mijloc de a renunta la fumat. Chiar daca milioane de fumatori din lumea intreaga au reusit sa renunte la tigari si sa simt mai bine de cand folosesc tigara electronica, autoritatile intarzie sa reglementeze acest produs. De asemenea exista multe studii pe termen scurt care arata ca oamenii care au incercat acest produs au reusit sa renunte la fumat intr-un procent in care nici o alta alternativa folosita pe piata nu il are.

Tigara electronica a fost inventata in 2003 de chinezul Hon Lik care a venit cu aceasta idee deoarece tatal sau a murit de cancer. Pana in prezent studiile efectuate au demonstrat ca tigara electronica este mai sanatoasa decat cea clasica. Insa, pe termen lung mai sunt necesare studii care vor putea fi realizate doar cu trecerea timpului. Previziuni exista, dupa studiile recente, dar medicii refuza sa dea un verdict clar. Faptul ca nu se stiu exact efectele pe care tigara electronica le are pe termen lung reprezinta un dezavantaj pentru multi.

Printre dezavantajele la tigari electronice este si faptul ca nu exista reguli cu privire la modul de promovare al acestora. Multi distribuitori de tigari electronice se folosesc de acest aspect si comercializeaza produse doar pentru a le vinde cat mai repede, care nu sunt intotdeauna de calitate si care nu ii ajuta pe oameni sa renunte la fumat.

Cu toate ca anumite „grupuri de interese” se folosesc de aceste asa zise dezavantaje ale tigarii electronice, oamenii continua sa isi achizitioneaze tigari electronice. Multi dintre ei reusesc sa renunte la fumat iar starea lor de sanatate este mult mai buna.