Englezii folosesc tigara electronica in Pub-uri

BUCURESTI - 11 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport

In cazul in care nu stiati in Anglia, de ceva vreme s-a interzis fumatul in Pub-uri. Normal ca oamenii se duceu sa bea bere, sa fumeze si sa socializeze. Oricum viata de noapte e „saraca” in multe locuri din Anglia. Pentru a incuraja totusi clientii sa vina, proprietarii pub-urilor au inceput sa promoveze tigara electronica.
Astfel toti fumatorii sunt incurajati sa treaca pe tigara electronica si sa fumeze din aceasta, cat poftesc in pub-uri. S-au facut si afise in acest sens, afise in care li se spune clientilor ca au voie sa pufaie tigari electronice in baruri.

www.tigaraelectronica-nr1.ro

www.tigaraelectronica-nr1.ro

CAM – VIP, Campaign for Vaping in Pubs ( Campania pentru a aburii in Pub-uri ) a fost organizata pentru a incuraja si informa atat fumatorii cat si aburitorii sa mearga sa abureasca linistiti tigari electronice in Pub-uri.

Petrecerea timpului, in pub-uri, in Marea Britanie este foarte la moda. Nu doar tinerii chiar si cei mai in varsta obisnuiesc sa frecventeze foarte des aceste locuri. Cu totii am auzit despre celebrele pub-uri londoneze, unii chiar le-au si vizitat probabil. Odata cu interzicerea fumatului in Pub-uri, o parte din fumatori au renuntat sa mai frecventeze aceste locuri. CAM – VIP doreste sa ajute fumatorii si sa promoveze tigara electronica in pub-uri.

Multi dintre fumatori nu stiu ca tigara electronica este permisa in pub-uri, de aceea organizatorii campaniei au construit un afis pe care patronii pub-urilor sa il afiseze cu scopul de informa fumatorii ca aburitul de tigari electronice este permis in pub-uri.