Fumat pasiv? Nu si cu tigara electronica !

BUCURESTI - 26 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Tehnologie, Turism

Tigara electronica a fost o salvare nu doar pentru fumatorii obisnuiti dar si pentru fumatorii pasivi. Cu cat fumatorii vor renunta la fumat din ce in ce mai mult cu tigara electronica, cu atat va scadea si numarul fumatorilor pasivi.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigara electronica nu emana fum si nici miros neplacut. Tigara electronica produce vapori inofensivi atat celui care o utilizeaza cat si celor din jurul sau. Vaporii dispar instantaneu in aer.

Din cauza interzicerii fumatului in majoritatea locurilor publice, fumatorii pasivi care sunt de obicei membri ai familiei sau prietenii sunt obligati sa ramana langa cei care fumeaza in casa sau in masina. Din pacate unii fumatori sunt egoisti sau pur si simplu nu realizeaza cat rau le fac, chiar si celor dragi. De exemplu, parintii care fumeaza acasa trebuie sa fie constienti de pericolele fumatului pasiv si posibilele daune pe termen lung pe care le pot provoca copiilor lor.

Exista desigur multi fumatori care se straduiesc de ani de zile sa renunte. Fumatul este un viciu de care nu scapi usor. Multi dintre ei au incercat deja cu plasturi si guma cu nicotina dar nu au reusit. Ar putea sa incerce si tigara electronica. Nu au nimic de pierdut daca vor incerca si in plus, tigara electronica este mai ieftina decat tigarile din tutun.

Exista milioane de utilizatori de tigari electronice la nivel mondial care au reusit sa renunte la fumat. Aceste dispozitive le-au adus nu numai beneficii de sanatate sau financiare dar si sociale. Nu numai utilizatorii de tigari electronice se bucura de un stil de viata mai sanatos dar si cei din jurul lor.