John Cusack adora tigara electronica!

BUCURESTI - 1 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Ne place sa tinem evidenta celebritatilor care au trecut pe tigari electronice pentru a arata aburitorilor de pretutindeni ca si altii au mizat pe aceasta alternativa pentru a renunta la fumat.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Printre celebritatile „aburitoare” despre care am mai pomenit se numara Ronnie Wood, Lindsay Lohan, Katherine Heigl, Leonardo Di Caprio, Dennis Quaid, Eddie Van Halen si Catherine Zeta Jones. Astazi ii uram bun venit in clubul celebritatilor „aburitoare” de tigari electronice, actorului John Cusack.

Ultimul rol al lui Cusack este Edgar Allen Poe, in recenta productie „Corbul.” Acest rol se pare ca se potriveste perfect, cu personalitatea lui ciudata si stilul intunecat, a explicat el intr-un interviu recent pentru o publicatie canadiana, Sudbury Star. Aparent, actorul a avut cu el tigara electronica pe parcursul intregului interviu. Acesta i-a precizat reporterului, „Am renuntat la tigari cu aproximativ 8 ani in urma, dar imi place sa fumez tigara electronica in restaurante. Sunt doar vapori cu nicotina.”

Il aplaudam pe Domnul Cusack pentru victoria sa impotriva tigarilor din tutun si il felicitam ca foloseste tigara electronica in public. Actorul a mai precizat ca ii place sa enerveze oamenii cu tigara electronica deoarece multi nu isi dau seama si cred ca fumeaza tigari reale in locuri interzise. Cusack priveste acest lucru ca pe un mod de a se distra si se bucura de reactiile oamenilor cand le precizeaza ca nu este o tigara reala si ca defapt este una electronica.

Acestea fiind zise, unul dintre efectele adverse ale tigarilor electronice, de care cu totii ne bucuram, este aerul mai curat. Tigarile electronice nu ard tutun, vaporii expirati de utilizatori nu contin substante poluante sau toxine. Nefumatorii aflati in aceeasi incapere cu utilizatori de tigari electronice nu sunt supusi efectelor fumatului pasiv. Dupa cum precizeaza si actorul John Cusack, „sunt doar vapori.”