NOU! Tigari electronice pentru vaperi experimentati – Evic, Kanger, Innokin!

BUCURESTI - 20 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Tigaraelectronica-NR1.ro, unul dintre cele mai populare branduri din industria de tigari electronice din Romania, anunta lansarea unei noi game de produse pentru vaperii experimentati: tigari electronice modate. Deoarece avem deja o reputatie in a oferi numai produse de calitate clientilor nostri, am facut o selectie ale produsele de top ale firmelor Joyetech, Innokin si Kanger .

TigaraElectronica-NR1.ro

TigaraElectronica-NR1.ro

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Topurile realizate la nivel mondial, in randul vaperilor experimentati, ne dezvaluie ca cele mai populare moduri sunt EVIC de la Joyetech si Elego SVD de la Innokin. Cele mai bune clearomizoare pentru moduri sunt Kanger si Vivi Nova . Pentru cei care apreciaza tigara electronica si au devenit vaperi impatimiti, recomandam trecerea la un nivel superior: tigarile electronice pentru avansati.

Ce este o tigara electronica modata?

O tigara electronica modata cunoscuta, de asemenea, si sub denumirea de tigara electronica modificata, este alcatuita, de obicei, dintr-un tub mic sau o cutie care depoziteaza o baterie mult mai mare decat are o tigara electronica obisnuita. Modurile folosesc baterii mari reincarcabile litium-ion care ofera utilizatorului o autonomie mai mare, dar si o productie de vapori mai mare. Multe moduri permit, de asemenea, utilizatorului sa mareasca sau sa micsoreze tensiunea dispozitivului lor pentru a obtine performate optime.

Daca doriti sa treceti la un alt nivel si sa aveti parte de o experienta unica, incercati o tigara electronica modata! Tigaraelectronica-Nr1.ro va ofera o gama de moduri performante, de calitate superioara, ce prezinta numeroase functii printre care: voltaj reglabil, compatibilitate, autonomie, capacitate mare de stocare, productie de vapori sporita.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.508.666 sau puteti vizita site-ul nostru www.tigaraelectronica-nr1.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/nou-tigari-electronice-pentru-vaperi-experimentati-evic-kanger-innokin