Renunta la fumat cu tigara electronica de Anul Nou

BUCURESTI - 28 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Cu totii dorim sa facem modificari pentru a avea o viata mai usoara sau o sanatate mai buna. Momentul potrivit pentru a face schimbari este Anul Nou. Tigara electronica poate fi un start ideal pentru a incepe un An Nou mai sanatos.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Una dintre placerile Anului Nou este de a stabili noi obiective care sa fie cu adevarat realizabile. Foarte multi fumatori isi stabilesc ca obiectiv ca de la anul sa renunte la tigari. Nu exista mijloc mai bun de a realiza aceasta dorinta decat cumparand o tigara electronica. Este posibil chiar sa renuntati la tigari inainte de Anul Nou. O tigara electronica de calitate poate cu siguranta sa va ajute sa renuntati la fumat mai repede decat v-ati imaginat.

Tigara electronica nu arde deci, nu produce fum. Ce pare a fi fum atunci cand un utilizator trage este defapt un vapor inofensiv. Cartusele de tigari electronice contin nicotina si arome care pot fi fi stabilite in functie de preferintele utilizatorului. Cel mai important este ca nu exista fum care sa umple camera de gudron si agenti cancerigeni. Eliminarea fumului de tutun si reducerea consumului de nicotina pune orice fumator pe drumul imbunatatiri sanatatii personale.

Reducerea costurilor de Anul Nou

Economisirea banilor de Anul Nou este o oportunitate care vine odata cu trecerea la tigari electronice. In functie de modelul de tigara electronica ales, cartusele pot fi reumplute si refolosite de mai multe ori. Folosirea lichidului pentru tigara electronica ofera economii semnificative fata de cartusele deja umplute.

Pentru prima luna economiile vor exista insa, nu vor fi atat de substantiale. Din a doua luna banii cheltuiti pe tigari electronice pot fi chiar si de trei ori mai putini fata de cei cheltuiti in mod normal pe tigarile din tutun.

Nu exista moment mai bun sa renuntati la tigari decat Anul Nou! Cumparati o tigara electronica si renuntati definitiv la fumat!