Stirile pozitive despre tigara electronica continua sa apara!

BUCURESTI - 2 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Desi, tigara electronica a starnit numeroase divergente de-a lungul timpului stirile pozitive despre acest dispozitiv continua sa apara.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Cu cat tigara electronica a crescut in popularitate cu atat stirile pozitive despre acest dispozitiv au inceput sa apara, din toata lumea. De exemplu, Caribbean Media Vision, un distribuitor online de stiri din Caraibe, a publicat recent un raport cu privire la numarul in crestere al utilizatorilor de tigari electronice din regiune. Raportul vorbeste despre toate beneficiile tigarilor electronice, inclusiv despre o sanatate mai buna, costurile mai mici dar si despre faptul ca acestea pot fi folosite in locurile publice.

Articolul aparut in Caribbean Media Vision este doar un exemplu ce releva tendinta ascendenta a industriei de tigari electronice. In ciuda criticilor, cresterea continua a vanzarilor dovedeste, fara indoiala, faptul ca fumatorii sunt interesati de tigari electronice si ca acestea sunt un produs de succes.

Pentru multi oameni tentativele de a acorda tigarilor electronice acelasi statut cu cel al tigarilor din tutun nu reprezinta decat un abuz.

Tigara electronica nu este un dispozitiv al tutunului si nu contine substante cancerigene precum gudronul sau monoxidul de carbon. Tigara electronica nu arde si nu produce fum. E-tigara este un dispozitiv care emana vapori de apa inofensivi care dispar in cateva secunde dupa ce sunt produsi.

Un lucru important pe care trebuie sa il deducem din numeroasele stiri care apar este faptul ca tigara electronica este un produs de succes care a ajutat pana acum milioane de fumatori sa renunte la tigari. Dovada a acestui lucru sunt milioanele de declaratii ale celor care au reusit, dupa multe incercari, sa renunte la fumat cu tigara electronica.