Tigara electronica DSE901 Vipercig

BUCURESTI - 4 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie, Internet

Cel mai fiabil model de tigara electronica si unul dintre cele mai apreciate, Tigara electronica DSE901 marca Vipercig este acum prezenta si in Romania, in exclusivitate, prin intermediul magazinului online Tigara electronica Nr. 1.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigara electronica DSE901 este unul dintre cele mai cunoscute modele de tigari electronice. Este un model foarte apreciat de consumatori care a facut inconjurul lumii. Tigara electronica DSE901 se remarca prin design-ul atractiv, durata de viata a componentelor, cantitatea de e-lichid din interiorul cartuselor, de asemenea, si prin cantitatea mare de vapori cu nicotina produsi.

Cu toate ca este printre primele modele de tigari electronice aparute, Tigara electronica DSE901 este considerata inca cea mai buna alegere pentru multi fumatori care nu depasesc un pachet de tigari clasice pe zi. Inventatorul acestui model este Shenzhen Sailebao Co. Ltd., una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de tigari electronice din lume. Conceputa sa arate ca o tigara obisnuita, tigara electronica dse901, va facililita procesul dumneavoastra de renuntare la fumat sau va va ajuta sa fumati sanatos, eliminand pericolul substantelor nocive.

DSE901 se remarca prin autonomia bateriei litium-ion de 180 de mAh. Reuseste sa satisfaca cu usurinta fumatorii de sub 1 pachet de tigari clasice pe zi. Cartusele sunt usor de reincarcat si foarte practice de folosit. Acestea vin fara e-lichid si sunt reincarcabile, pentru a va putea bucura din plin de aroma aleasa.

Atomizorul pentru DSE901 ofera un gust foarte bun, fin, inconfundabil, deoarece pastreaza foarte bine aroma e-lichidului. Are o durata limitata de functionare, in functie de cat timp este utilizat poate tine intre 2 si 6 saptamani.

Tigara electronica DSE901 marca Vipercig este disponibila, in exclusivitate, prin intermediul magazinului online Tigara electronica Nr. 1. Avem disponibil si un kit pentru incepatori ce include consumabilele necesare pentru prima luna de utilizare.