Tigara electronica Nr. 1 sprijina „Ziua Nationala fara Tutun 2012”

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Potrivit unui studiu, 33.000 de romani mor anul din cauza bolilor provocate de fumat. De „Ziua Nationala fara Tutun”, Tigara electronica Nr 1, una dintre cele mai mari companii de tigari electronice din Romania, isi reafirma angajamentul de a salva vietile a mii de fumatori romani dependenti, spunandu-le sa renunte la fumat cu tigara electronica.

TigaraElectronica-Nr1

TigaraElectronica-Nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

„Tigarile electronice arata, actioneaza, si se simt ca o tigara normala pentru fumator, dar nu contin niciunul din agentii cancerigeni care se gasesc in tigarile din tutun”, spune Ovidiu J., CEO al Tigara electronica Nr 1. „Avem tehnologia care poate salva milioane de vieti cu tigarile electronice. Cred cu adevarat ca in urmatorii zece ani putem schimba radical modul in care romanii fumeaza si astazi, de Ziua Nationala fara Tutun, putem face un pas in acest sens.”

Tigarile electronice sunt o alternativa moderna, eficienta la tigarile din tutun care contin peste 4000 de substante chimice nocive. Etigarile sunt alcatuite din urmatoarele ingrediente principale: arome alimentare, propilen glicol/glicerina vegetala si nicotina. Din moment ce nu produc fum (doar o ceata), tigarile electronice elimina riscurile asociate fumatului pasiv si pot fi folosite oriunde.

Spre deosebire de alte produse concepute pentru a-i ajuta pe fumatori sa renunte la viciul lor, tigara electronica se adreseaza dependentei chimice, tactile, precum si sociale de tutun, ceea ce o face mult mai eficienta.

„Jumatate din dependenta de fumat reprezinta aspectul social si fizic. Necesitatea de a avea pachetul de tigari cu tine, de a trage din tigara, de a o simti pe buze si de a inhala/expira reprezinta jumatate din dependenta cu care se lupta un fumator. Tigarile electronice au revolutionat modul in care oamenii renunta la fumat deoarece indeplinesc nevoile chimice, psihice si sociale pe care fumatorii le au” a mai adaugat Ovidiu J.

Fondata in anul 2009, Tigara electronica Nr 1 este una dintre primele companii care a adus tigari electronice pe piata din Romania. Calitatea oferita clientilor este principala preocupare a companiei.