Tigara electronica pentru diabetici

BUCURESTI - 14 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, ONG, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

14 noiembrie este declarata ca fiind Ziua Mondiala a Diabetului. Persoanele diabetice care doresc sa renunte la fumat pot incerca tigara electronica.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In Romania, diabetul afecteaza peste 1 milion de persoane. Aproximativ 2.800 sunt copii, iar numarul lor este in crestere, ca urmare a stilului de viata nesanatos. Diabetul scade speranta de viata in medie cu 5-10 ani studiile indicand ca pe plan mondial, diabetul ucide o persoana la fiecare 10 secunde.

Printre acesti diabetici exista si multi fumatori. Un studiu recent realizat de catre Xiao-Chuan Liu, profesor la Departamentul de Chimie de la Universitatea Politehnic─â de Stat din California, arata ca nicotina ar putea creste nivelul zaharului in sange in cazul diabeticilor fumatori, expunandu-i riscului unor viitoare complicatii.

Acestor diabetici fumatori care doresc sa renunte la fumat le recomandam tigara electronica. Aceasta ii poate ajuta sa renunte la fumat deoarece pot opta pentru varianta fara nicotina. Astfel, conform studiului, nu se expun riscului de a avea in viitor complicatii. Cu toate acestea exista multi diabetici care folosesc tigari electronice cu nicotina. Iata cateva declaratii ale lor de pe cel mai mare Forum de tigari electronice din lume.

„Sunt diabetic si folosesc tigara electronica ca un nebun. Nu trebuie sa va faceti griji cu nimic pentru ca doar mirositi aromele, nu le consumati efectiv. E-lichidul nu este consumat in sine, si chiar daca ar fi asa este in cantitati atat de mici incat nu ar avea nici un impact semnificativ asupra nivelului glucozei.”

„Sunt diabetica si tocmai am inceput sa imi fac insulina. Imi testez zaharul din sange tot timpul. Sunt bine! Folosesc un lichid pentru tigara electronica pe baza de glicerina vegetala, intre 0-11 mg nicotina. Am incercat si cu o concentratie de nicotina de 24 mg si nu este nici o diferenta. ”

Sfatul nostru este sa incercati, pentru a evita evetualele riscuri, o tigara electronica cu e-lichid fara nicotina. Daca totusi nu reusiti astfel, puteti incerca cu o varianta de e-lichid cu concentratie de nicotina low. In orice caz, tigara electronica este mult mai sanatoasa decat cea din tutun.

Pentru consiliere echipa de la Tigara Electronica Nr 1 va sta la dispozitie!