Tigara electronica si mancarea

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Poate parea un pic ciudat sa vorbesti despre mancare si tigara electronica in aceeasi propozitie, insa exista o conexiune intre cele doua.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Fumatorii vor spune intotdeauna ca tigarile le-au distrus papilele gustative si ca nu mai simt adevaratul gust al mancarii si nici mirosul acesteia. In acelasi timp, tot fumatorii vor spune ca cea mai buna tigara este cea dupa o masa copioasa.

Dar ce se intampla cu tigara electronica si mancarea, exista aceleasi reactii? Raspunsul este putin mai complicat decat un da sau un nu pentru ca are cate ceva din amandoua.

De ce nu? Pentru ca utilizarea unei tigari electronice nu afecteaza papilele gustative si nici simtul olfactiv. De fapt, una dintre primele schimbari, pe care cei care trec pe tigari electronice o sesizeaza, este ca isi recapata gustul. Au din nou posibilitatea de a experimenta aromele mancarurilor preferate. Si pentru ca gustul si mirosul isi revin atat de repede, nu trece mult timp ca noi utilizatori de tigari electronice sa observe.

De ce da? Pentru ca multi aburitori de tigara electronica au aceeasi pofta de a „vapa” dupa o masa copioasa. De fapt, au acelasi obicei de a folosi tigara electronica la cafea si dupa o masa copioasa. De asemenea, au aceeasi placere de a folosi tigara electronica atunci cand beau un pahar de vin.

Legatura dintre hrana si tigari electronice ar putea oferi o experienta noua mai ales pentru cei cu papilele gustative sensibile. Dar lasand la o parte problemele culinare, tigara electronica este mai mult decat un mod de a te ajuta sa iti recapeti gustul si mirosul. Tigara electronica este o alternativa pentru tigarile din tutun care te poate ajuta sa economisesti o suma de bani considerabila anual. Te va ajuta sa respiri mai bine si te va ajuta sa te simti mai bine psihic si emotional. De asemenea nefumatorii se vor simti confortabil in jurul tau.