Tigara electronica Vipercig, cadoul potrivit pentru ea!

BUCURESTI - 3 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Flori, parfumuri, bijuterii, uneori este bine sa alegi un cadou traditional. Insa, anul acesta de 8 Martie, Vipercig iti propune o tenta moderna la traditional. Iata cateva dintre recomandarile noastre pentru cadouri de 8 Martie, pe care le poti darui unei femei speciale din viata ta.

Tigara electronica Vipercig

Tigara electronica Vipercig

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.vipercig.ro

Tigarile electronice au fost concepute pentru a inlocui tigarile traditionale si o sunt modalitate buna de a trece la un stil de viata mai sanatos. Fiind un gadget foarte apreciat in randul femeilor, o tigara electronica poate fi un cadou potrivit de 8 Martie pentru doamnele/domnisoarele care intentioneaza sa renunte la tigarile din tutun.

Iata cateva dintre kiturile de incepatori Vipercig, potrivite pentru a fi daruite:

Tigara electronica Ego W V2 Vipercig

Ego W V2 Vipercig este o tigara electronica cu un design deosebit care, cu siguranta, va impresiona orice fumatoare. Este o tigara electronica potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Gustul pe care il ofera este special, iar cantitatea de vapori este consistenta.

Tigara electronica DSE901 Vipercig

Tigara electronica DSE901 reprezinta primul pas in a renunta la fumat, acest model fiind ideal pentru incepatori. Este o tigara electronica foarte apreciata in randul vaperilor, in special pentru faptul ca are un design asemanator cu o tigara clasica. Acest model s-a remarcat prin fiabilitatea pe care o are, dar si prin gustul deosebit pe care il ofera.

Tigara electronica CE4+ Vipercig

O tigara electronica de calitate, care nu iti va goli buzunarele. Tigara electronica CE4+ este un model optim pentru o femei care fumeaza mult. Are o baterie puternica si un atomizor care furnizeaza o cantitate uriasa de vapori.

De 8 Martie, daruiti femeilor speciale din viata dvs. un cadou util care reflecta dragostea, respectul si grija pentru sanatate pe care le-o purtati!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/tigara-electronica-vipercig-cadoul-potrivit-pentru-ea