Tigaraelectronica-nr1: Ego W Vipercig, cea mai buna tigara electronica

BUCURESTI - 29 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Retail

Dragi vaperi avem onoarea sa va prezentam cea mai buna tigara electronica pe care o comercializam, aceasta este Tigara electronica Ego W Vipercig. Ne bucuram ca ati reusit sa renuntati la fumat si ca sunteti multumiti de aceasta.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice Premium 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Tigara electronica Ego W Vipercig este cel mai vandut si mai apreciat model de la Tigaraelectronica-nr1. Calitatea componentelor sale este cu mult superioara fata de modelul similar produs de Sailebao, acest lucru este confirmat de clientii nostrii care au testat ambele modele. Ne bucuram ca acest model este cel mai apreciat de clientii nostrii.

Ego W Vipercig are in componenta sa un clearomizor, ce are o capacitate mare de stocare a lichidului, si ofera o cantitate mare de vapori pentru o durata indelungata de timp. Clearomizerul este fabricat dintr-un plastic rezistent, care nu este casant. Peste mustiucul acestuia vine un capac de protectie ce poate fi aplicat atunci cand tigara electronica nu este folosita. Pentru a putea incarca clearomizorul aveti nevoie de un ac de seringa sau de un capacel special. In kitul complet (doua tigari electronice) disponibil la noi pe site aveti inclusa o sticluta de lichid cu capac special cu care sa puteti incerca cu usurinta clearomizorul. Capacul sticlutei poate fi montat si pe orice sticluta de e-lichid.

Acumulatorii modelului Ego W Vipercig sunt de 650/1100 de mAh lithiu-ion, cu cip electronic si buton de declansare. Cipul electronic efectueaza operatiunea de on/off (apasand repetat butonul de 5 ori in interval de 2 secunde bateria se inchide si evitati sa o activati accidental in timpul transportului. Repetand procedeul, bateria se activeaza. Acumulatorii sunt asemanatori cu acumulatorii modelului Ego Tank.

Ne bucuram ca am reusit sa ajutam multi fumatori sa renunte la tigarile traditionale cu acest model. Suntem mandrii sa spunem ca Tigara electronica Ego W Vipercig este cea mai buna tigara electronica pe care o comercializam!