Un studiu arata ca tigara electronica poate ajuta memoria

BUCURESTI - 17 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Cercetarile facute de Universitatea din Estul Londrei arata ca tigara electronica ii ajuta pe fumatori sa isi pastreze memoria intacta si, de asemenea, ii ajuta sa stea departe de tigarile din tutun.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice Premium 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Intr-o cercetare condusa de Dr. Lynn Dawkins cu fumatori in calitate de voluntari, s-a raportat ca utilizarea de tigari electronice a ajutat la imbunatatirea memoriei. In afara faptului ca a ajutat atat femei cat si barbati sa isi imbunatateasca memoria, tigara electronica le-a satisfacut si pofta de nicotina.

Cercetarile au fost efectuate pe 85 de fumatori obisnuiti, atat barbati cat si femei. Acestia au fost rugati sa foloseasca tigari electronice cu nicotina. Dupa ce au vapat e-tigari, participantii au fost supusi unor teste pentru a le verifica starea de spirit, pofta de nicotina si starea memoriei. Rezultatele testelor arata ca pofta pentru tigari din tutun a fost cu siguranta redusa si ca memoria a fost imbunatatita de tigarile electronice cu nicotina.

Un lucru interesant este ca, desi exista studii potrivit carora femeilor le este mai dificil sa renunte la fumat decat barbatilor, cercetatorii de la Universitatea din Estul Londrei nu au remarcat nicio diferenta. Atat barbatii cat si femeile au reusit sa isi satisfaca pofta de nicotina cu ajutorul unor tigari electronice.

Tigaraelectronica-nr1 incurajeaza fumatorii sa incerce sa renunte la fumat si sa incerce experienta vapatului. Pe site-ul nostru exista o gama variata de modele adresate unor tipuri diferite de fumatori. Produsele pe care le comercializam sunt realizate din componente de calitate fabricate de producatori recunoscuti la nivel mondial.

Va invitam sa incercati sa renuntati la fumat cu ajutorul unei tigari electronice, s-ar putea sa renuntati la fumat mai repede si mai usor decat va imaginati!