Bateria eGo de 1100 mAh pentru tigara electronica

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Bateria este o componenta de baza a unei tigari electronice. Functioneaza la fel ca bateria telefonului mobil, ea putand fi incarcata atat la priza cat si la calculator sau masina.

te20 - tigari electronice

te20 - tigari electronice

Primele tigari electronice aparute foloseau baterii de mica capacitate, fumatorii fiind nevoiti sa le incarce foarte des, motiv pentru care unii au renuntat sa mai foloseasca tigara electronica. Odata cu inovatiile firesti din acest domeniu au aparut baterii mult mai puternice, care au autonomie mai mare fata de sursele de curent. Acestea s-au raspandit foarte repede in piata, mai ales la fumatorii inraiti.

Vedeta incontestabila a bateriilor pentru tigara electronica este bateria modelului ego. Acesta foloseste un acumulator cu o capacitate de 1100 mAh si a fost folosita pentru prima data pe modelul ego XXL, un model foarte apreciat inca de la aparitie pana in zilele noastre. Ego XXL foloseste ca dispozitiv de vaporizare atomizorul imbunatatit al modelului DSE 510, recunoscut pentru puterea lui de vaporizare. In acest fel s-a nascut cea mai populara tigara electronica: “ego XXL”. O combinatie dintre un atomizor bun si o baterie de mare capacitate a dus la o evolutie importanta a pietei de tigari electronice, si la popularitatea foarte mare a modelului ego XXL.

Odata cu aparitia atomizoarelor in sistem tank, bateria ego a fost folosita ca sursa de energie pentru aceste vaporizatoare revolutionare. Practic, atomizoarele in sistem tank se incarca mai rar cu lichid fata de atomizoarele clasice, insa au o durata de viata un pic mai scurta decat acestea.

In prezent bateria ego 1100 mAh este folosita de un public foarte larg de fumatori din lumea intreaga. Practic este bateria cea mai folosita de amatorii de tigari electronice, fiind prezenta la nenumarate modele noi de tigari. Aceasta baterie este folosita pe toate de tigarile ego existente (ego xxl, ego tank, turbo ego tank, ego w)

Cel mai mare producator mondial de tigari electronice ego si de baterii ego de 1100 mAh este Sailebao Shenzen Tehnology Co. Ltd. Un alt producator al acestor modele de tigari este Joyetech. Ca o analogie intre cei doi producatori, Sailebao a reusit sa fabrice baterii cu o electronica imbunatatita, facand bateriile ego de 1100 de mAh. mai rezistente si mai fiabile fata de competitorul Joyetech.

O baterie ego este usor de recunoscut, aceasta face ca tigara electronica sa arate ca un trabuc, are un buton in partea superioara si 2 randuri de filete, unul exterior si unul interior. Bateriile ego de 1100 de mAh nu necesita formatare, pentru ca acestea vin insotite de tehnologia Litiu-Ion. O baterie ego, nou cumparata este incarcata partial cu energie, atunci cand aceasta se descarca, butonul bateriei clipeste de 10 orin intermitent. Ultimele baterii ego produse de Sailebao, beneficiaza si de protectie impotriva apasarii accidentale, astfel, apasand de cinci ori consecutiv pe buton, acestea se pot bloca sau debloca.

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice te20.ro
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice te20 cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.