Modele premium de Tigari Electronice

BUCURESTI - 6 octombrie 2012

Comunicat tip General in Sanatate

Tigara electronica este un produs aparut de cativa ani si in tara noastra. Deja ne-am obisnuit sa vedem pe strada persoane care fumeaza din acest dispozitiv.

tigara electronica

tigara electronica

 tigari te20 

te20

Este o metoda mult mai sigura si mai ieftina de a fuma. Tigara electronica si tigara clasica au in comun doar componentul nicotina. Nivelul de nicotina din tigarile electronice este unul mic.

Astfel nu afecteaza in niciun fel sanatatea consumatorilor. Dintre toate metodele de a te lasa de fumat, tigara electronica s-a dovedit cea mai de succes. Una dintre problemele pe care fumatorii le intampina este alegerea modelului de tigara.

Tigarile electronice premium sunt acelea care vin insotite de baterii puternice si de vaporizatoare performante. La ora actuala cele mai cautate modele de tigari sunt eGo C si TGO C. Acestea functioneaza la fel, diferenta fiind data de capacitatea si design-ul bateriei.

La TGO C bateria are 900 de mAh si un voltaj care depaseste 4.2 V. Bateria eGo C are 1100 de mAh si un voltaj de 3.7 V. Cele 2 tipuri de tigari au ca dispozitiv de vaporizare un atomizor reversibil in sistem Tank. Acesta permite schimbarea unui subansamblu numit “pastila”, care inlocuieste practic un atomizor. Pastila de vaporizare este elementul forte. Atunci cand se arde rezistenta, se schimba doar pastila. Acest lucru face ca aceste 2 tipuri de tigari electronice premium sa fie foarte economice. O pastila de vaporizare este mult mai ieftina decat un atomizor.
Aceste noi modele sunt foarte apreciate de catre fumatori, tigarile eGo C si TGO C ofera aceisi senzatie ca tigara clasica, scot mult abur si sunt foarte fiabile. Incarcarea in sistem tank face ca incarcarea cu lichid sa se faca rar.

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.