Noi promotii la tigari electronice si consumabile - De ce tigarile electronice?

BUCURESTI - 14 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online de tigari electronice te20.ro a lansat o noua promotie. Promotia este destinata clientilor fideli de tigari electronice si consumabile pentru tigarile electronice.

reducere la tigari electronice

reducere la tigari electronice

 tigari electronice 

www.te20.ro

Te20.ro numara 7 promotii active: 1. transport gratuit si 2. discounturi de pana la 20%. Promotia cu discount, are 6 praguri de fidelizarea clientilor. In functie de valoarea comenzilor toatalizate.Magazinul de tigari electonice reuseste in felul acesta sa atraga clientii pe termen lung.

Cum se aplica discount-ul: Discount-ul se aplica doar clientilor fideli, adica, incepand cu a doua comanda, indiferent de vaoloare, ex: beneficiati de discount 20%;  30ron-20% =  24 ron. economisiti 4 ron.Discount-ul se aplica automat de sistem, clientilor care au comenzi mici, mari si medi. 

Transportul gratuit este aplicat automat de sistem comenzilor mai mari sau egale cu 250 ron.

De ce tigarile electronice?Tigarile electronice sunt o alternativa buna pentru fumatori. Pentru lasarea de fumat, fumatorii nu au prea multe variante. In afara metodei vointei, au de ales intre guma cu nicotina sau plasturele cu nicotina. Acestea asigura fumatorului nevoia de nicotina. Nu pot insa satisface nevoia gestului sau a fumului.

Tigara electronica este un dispozitiv nou aparut pe piata. Aceasta ofera consumatorului nevoia de nicotina si satisface gestul de a fuma. Acest lucru este posibil datorita unei tehnologii inovatoare. Tigara electronica este alcatuita dintr-o baterie si un vaporizator. Consumabilul de baza al tigarii electronice este lichidul vegetal. Acesta contine cateva substante inofensive printre care si nicotina. Principiul de functionare este foarte simplu. Vaporizatorul primeste energie de la baterie si arde lichidul vegetal pe care il transforma in aburi. Fumatorul inhaleaza acest abur, provocandu-i o senzatie asemanatoare fumului de tigara.

Avantajele utilizarii unei tigari electronice in detrimentul celei clasice sunt nenumarate. In primul rand aburul pe care il produce tigara electronica nu miroase. Astfel putem utiliza acest dispozitiv oriunde, fara sa ii deranjam pe ceilalti.

Despre Tigari electronice

Tigarile electronice au dovedit eficienta in randul fumatorilor in comparatie cu alte metode de renuntare la fumat.
Aparitia primului magazin fizic de tigari electronice a fost in Bucuresti iar in urmatorii ani reteaua a fost extinsa in toata tara. Totusi magazinul online de tigari electronice a ramas pe primul loc, fiind cel mai usor mod de a efectua o comanda

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigari-electronice/noi-promotii-la-tigari-electronice-si-consumabile-de-ce-tigarile-electronice