Tigara electronica eCab este un model nou produs de Joyetech

BUCURESTI - 25 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Modelul eCab este o tigara electronica fabricata de compania Joyetech. Este tigara mini cu cea mai puternica baterie. Acesta are o capacitate de 360 mAh. Acest model de tigara poate fi folosit si de catre un fumator inrait.

Kit-ul complet de tigari electronice eCab vine cu 2 baterii rencarcabile. Cele 2 baterii tin incarcate o zi intreaga, astfel poate sa satisfaca orice fel de fumator. Este o tigara care foloseste un atomizor reversibil. Astfel, atunci cand se arde rezistenta de vaporizare, se inlocuieste decat compartimentul care contine rezistenta. Compartimentul se numeste “Pastila” de vaporizare. Este aceiasi pastila care se foloseste si la modelele eGo C si eRoll de la Joyetech. Din acesta cauza aceasta tigara este mai economica decat modelele clasice. La modelele clasice, cand rezistenta se ardea trebuia schimbat tot atomizorul. Aceste “Pastile” scot o cantitate mare de abur si reda foarte bine aroma si savoarea lichidului. Se incarca cu lichid prin intermediul unui cartus tank. Cartusul retine o cantitate mare de lichid (1,2 ml)Bateria tigarii eCab este una manuala, adica se apasa pe un buton in timp ce se trage. Bateriile manuale au protectie impotriva scurgerii de lichid in circuite si impotriva scurtcircuitului. O baterie eCab se aseamana cu o baterie obisnuita de telecomanda. Aceata se introduce in corpul tigarii electronice, corp care seamana cu un tub.


Pe piata de tigari electronice gasim zeci de modele. Dintre acestea se disting modelele de mici dimensiuni, unele dintre ele care seamana izbitor cu o tigara traditionala. Acestea au si avantajul de a fi usoare. Au baterii de capacitate mica sau medie Ele nu sunt insa si preferatele fumatorilor inraiti, care doresc tigari electronice cu baterii puternice. Tigariele electronice marca Joyetech se remarca printr-o calitate superioara si printr-un design reusit si inovator. Tigarile beneficiaza de garantie din partea distribuitorilor si sunt comercializate in conformitate cu standardele europene.

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.

Taguri: tigaraJoyetechecab
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigari-electronice/tigara-electronica-ecab-este-un-model-nou-produs-de-joyetech