Tigara electronica eGo T

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Tigara electronica eGo T face parte din categoria tigarilor premium. Acest lucru se datoreaza vaporizatorului performant si al bateriei puternice.

TIGARI EGO

TIGARI EGO

 EGO 

TE20

Nu exista in lume un model de tigari electronice mai cunoscut decat eGo T. Este atat de popular incat multi care isi achizitioneaza o tigara electronica spun ca si-au luat eGo T, fara sa fie acesta modelul.

Prin aparitia modelului eGo T s-a trecut la o noua etapa in industria tigarilor electronice. Acest model a fost conceput pentru a inlocui vechile modele de tigari eGo. Aceste se incarcau cu lichid cu ajutorul unui filtru care retinea o cantitate modesta de lichid. Filtrul a fost inlocuit cu un cartus care retine o cantitate mare de lichid de 1,1 ml.

Vaporizatorul tigarii ego T este unul foarte performant, scoate o cantitate mare de abur si reda savoarea lichidului foarte bine. Acesta are o alimentare in sistem tank, ceea ce face ca fumatorul sa isi incarce tigara mai rar cu lichid. Alimentandu-se prin capilaritate, este recomandat ca atunci ca nu este folosita tigara timp indelungat, sa-i fie scos cartusul pentru a evita scurgerile de lichid.

Punctul forte al tigarii ego T ramane bateria. Acesta are o capacitate maxima de 1100 mAh. O astfel de baterie satisface pe deplin orice fumator pentru ca are o independenta mare fata de sursele de energie. Bateria are protectie impotriva scurgerii lichidului din atomizor si o protectie impotriva apasarii accidentale. Apasand de 5 ori consecutiv pe butonul bateriei, acesta se poate bloca sau debloca. Ca masura de intretinere a bateriei se recomanda curatarea de fiecare data cand se baga la incarcat cu un servetel a contactelor bateriei si a contactelor incarcatorului. In acest fel se curata eventualele picaturi de lichid scurse din atomizor si alte corpuri straine ajunse la contactele bateriei.  


Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.

Taguri: modelefumattigariego-tbaterii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigari-electronice/tigara-electronica-ego-t