Tigara electronica nu afecteaza plamanii

BUCURESTI - 12 februarie 2013

Comunicat tip General in Social

Tigara electronica este un dispozitiv nou aparut pe piata din Romania. In ultima vreme s-a bucurat de un real succes si tot mai multi fumatori o folosesc. Acestia s-au convins ca utilizand o tigara electronica au o alternativa buna impotriva fumatului clasic.

tigari electronice

tigari electronice

 Poti si tu 

te20

Te poti bucura cu adevarat de placerea fumatului fara a avea riscuri asupra sanatatii. Fumatul electronic reprezinta o optiune reala impotriva fumatului clasic. Sanatatea corpului nostru trebuie sa stea deasupra tuturor motivelor. Un alt motiv pentru care multi au ales fumatul electronic il reprezinta banii. O tigara electronica este mult mai ieftin de intretinut.

Compozitia vaporilor produsi de tigara electronica este alcatuita din 3 substante: Glicerina vegetala, apa distilata si nicotina. Niciuna dintre aceste trei substante nu este cancerigena.

Nicotina este considerata de chimisti doar un stimulent, asemanator cafelei. Trebuie retinut ca apa distilata si glicerina vegetala sunt frecvent folosite in industria alimentara.

Vaporii produsi de tigara electronica sunt puri si nu contin substante nocive. Gudronul este substanta care afecteaza plamanii si declansaza cancerul. Acesta rezulta din arderea tutunului. Datorita faptului ca tigara electronica nu produce fum si nu arde nu produce nici gudron. Astfel tigara electronica nu afecteaza in niciun fel plamanii. Nici persoanele din jurul fumatorului nu sunt afectate. Din anul 2003 de cand a aparut, nu s-a inregistrat niciun caz de afectiune produsa de tigara electronica. Din cauza tigarii clastice din tutun, mor annual peste 6 milioane de oameni. O tigara electronica poate fi folosita oriunde fara a ne simti jenati de restrictiile din ce in ce mai mari impotriva fumatului. Dupa o anumita perioada de fumat electronic o sa ne deranjeze mirosul fumului de tutun.
Abia acum un fumator isi da seama ce substante inhala inainte. Cu tigara electronica se scapa astfel de mirosul neplacut al fumului de tutun. Locuinta fumatorului de tigara electronica va mirosi mai bine, iar familia va fi protejata impotriva fumatului pasiv.  

Despre Tigari electronice

Tigarile electronice arata ca tigarile normale insa ele nu ard si nu degaja fum. Tigara electronica functioneaza electronic, fiind compusa din doua elemente de baza, atomizor si baterie. Tigari electronice - Tigara electronica - Te20.ro

Taguri: tigaranicotinalichidtigarivapori
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigari-electronice/tigara-electronica-nu-afecteaza-plamanii