Tigara electronica si sarcina

BUCURESTI - 31 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Tigara electronica reprezinta o alternativa reala impotriva fumatului clasic. Aceasta foloseste o tehnologie avansata prin care inlocuieste tutunul cu un lichid vegetal. Prin vaporizarea lichidului, ia nastere un abur, care inhalat ofera aceiasi senzatie ca si cum ai fuma o tigara din tutun.

tigari electronice te20

tigari electronice te20

Fumatul reprezinta una dintre cele mai periculoase activitati in timpul unei sarcini. Substantele periculoase din tigara de tutun, traverseaza cu usurinta placenta, ajungand cu usurinta in sangele fetal.

Problemele care pot aprea din cauza fumatului sunt nasterea prematura, greutatea mica a copilului la nastere, scaderea imunitatii copilului sau decesul bebelusului in pantec. Datorita faptului ca, copii fumatoarelor au o greutate mica la nastere, au sanse mici de a lupta impotriva infectiilor sau afectiunilor.

Monoxidul de carbon ingreuneaza circulatia sangelui catre hemoglobina si nu oxigeneaza celulele. Lipsa oxigenarii duce la ingrosarea placentei si fatul se dezvolta mai greu. Ideal este ca mama sa renunte la fumat pe tot parcursul sarcinii. Acest lucru este uneori foarte dificil si necesita o voiinta de fier. Singura solutie a mamicilor este sa gaseasca o alternativa la fumatul tigarilor din tutun.

Lichidele vegetale au in componenta doar cateva substante, cele mai importante fiind nicotina si glicerina vegetala. Nicotina din lichidul pentru tigari electronice este extrasa din tutun. Lichidele vegetale se pot achizitiona cu diverse nivele de nicotina.

Pentru cei care fumeaza tigari tari se recomanda nivelul maxim de nicotina, pentru cei care fumeaza tigari lights nivelul mediu. Pentru fumatorii de tigari slabe se recomanda lichidul cu nivelul minim de nicotina sau cel cu 0 (zero) nicotina. Lichidul cu 0 (zero) nicotina nu contine acesta substanta.

Utilizand tigara electronica cu lichid fara nicotina, fumatorul simte doar aroma si vede abur. Nicotina nu este o substanta asa periculoasa precum pare, in ultimii ani fiind folosita chiar in tratarea unor boli. Totusi nu este recomandata consumului in timpul sarcinii. Gravidele pot folosi insa tigari electronice cu lichid fara nicotina pentru a scapa de chinurile sevrajului abandonarii tigarilor din tutun.

Tigarile electronice au aparut pe piata incepand cu anul 2004. Acestea au venit ca o manusa pentru cei care din diferite motive nu puteau fuma intr-un anumit loc sau la un moment-dat.

Tigara electronica reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa si mai ieftina la fumatului traditional. Utilizand lichide fara nicotina sau scazand treptat concentratia nicotinei din lichid, fumatorii se pot lasa de tot de acest obicei, pierzandu-si dependenta. S-a dovedit ca utilizand o tigara electronica pe o perioada mai indelungata, dependenta de nicotina a organismului scade treptat.  

Despre Tigari electronice

Tigara electronica te20, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.