Tigari electronice originale pe site-ul te20.ro

BUCURESTI - 15 octombrie 2012

Comunicat tip General in Social

Magazinul online de tigari electronice te20.ro ofera utilizatorilor tigari electronice originale, consumabile pentru tigari electronice DSE 901, DSE 510 si tigari electronice eGo.

tigara electronica

tigara electronica

 tigari electronice 

te20

In plus, pe site vei gasi si numeroase accesorii pentru tigari electronice. Te20.ro pune la dispozitia utilizatorilor tigari electronice originale marca Sailebao si Joyetech. Produsele sunt originale, de la inventatorul modelului DSE 901.

Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, face ca tigara electronica sa fie cel bun produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic. In magazinul online te20.ro vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina, destinate celor care vor sa renunte la fumat.

Ce tigari electronice gasesti in magazinul online te20.ro:

Tigari electronice DSE901. Aceste tigari electronice sunt cele mai fiabile tigari electronice din lume si sunt produse originale Sailebao. Sunt unele dintre cele mai robuste si puternice tigari electronice de pe piata. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei fac ca tigara electronica DSE901 sa fie una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de fumatul electronic.

Tigari electronice eGo. Aceste tigari electronice sunt puternice, rezistente si usor de folosit. Ofera o cantitate mare de vapori, ceea ce o recomanda fumatorilor inraiti. Astfel, tigarile electronice eGo sunt ideale pentru barbati, care isi doresc o experienta a fumatului cat mai completa.

Tigari electronice TGO. Aceste tigari electronice fac parte din categoria tigarilor premium. TGO a aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare. La baza conceptului TGO sta atomizorul tank recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru durabilitatea sa.

Acumulatorii TGO beneficiaza de celule Lithiu Ion de 900 mAh, care sunt de aproape patru ori mai puternici decat acumulatorii standard DSE901 si 510. Acestia ofera o autonomie de de peste 12 ore pentru fumatorii inraiti si rezista toata ziua pentru majoritatea fumatorilor normali.

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.